SRBIN NASTAVIO FANTASTIČNU SERIJU! Jović DVOSTRUKI STRELAC za Milan! Roso-neri ubedljivo do četvrtfinala Kupa Italije! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.01.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac postigao je nove golove za tim sa San Sira.

SRBIN NASTAVIO FANTASTIČNU SERIJU! Jović DVOSTRUKI STRELAC za Milan! Roso-neri ubedljivo do četvrtfinala Kupa Italije! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Milana pobedili su Kaljari rezultatom 4:1 (2:0), u meču osmine finala Kupa Italije, a utakmicu je obeležio reprezentativac Srbije Luka Jović.

Napadač "orlova" je bio dvostruki strelac, u drugom meču uzastopno postigao gol(ove) i pruža sve bolje partije u dresu roso-nera. Ujedno, bio je to četvrti pogodak za Luku ove sezone, a treći uzastopni, jer je prethodno zatresao mrežu Atalante, dok je nešto ranije bio precizan i protiv Frozinonea.

Igrao se 29. kada je idealan centaršut u kazneni prostor poslao Teo Ernandes, Jović je malo lošije primio loptu, ali je našao prostora i levom nogom zakucao loptu u mrežu.

Pogodak Luke Jovića možete pogledati u priloženom video prilogu.

U finišu poluvremena, Jović je ponovo zatresao mrežu i opet na asistenciju Tea Ernandeza, koji je namestio Luki i vodeći gol.

Do kraja utakmice, trijumf Milana potvrdili su Traore u 50. minutu koji je povisio na 3:0, dok je Rafael Leao stavio tačku postigavši gol za 4:1. Čast tima sa Sardinije spasio je Azi pogotkom u 87. minutu.

Inače, Milan je trenutno na trećem mestu Serije A, sa 36 bodova na kontu, devet manje od lidera i gradskog rivala Intera.

U narednom kolu šampionata Italije, ekipa sa San Sira gostuje Empoliju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading