TADIĆU STIŽE POJAČANJE! Još jedan Srbin pred POTPISOM za Fener! Bivši klub više NE RAČUNA na NJEGA!

Autor:

Sport

31.12.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U klubu saopštili da se saradnja neće nastaviti.

TADIĆU STIŽE POJAČANJE! Još jedan Srbin pred POTPISOM za Fener! Bivši klub više NE RAČUNA na NJEGA!

Foto: Printscreen/Twitter

Dušan Tadić

Tačno šest utakmica zaredom u sastavu Milana nije bilo Rada Krunića, a italijanski mediji javljaju da je na poslednjem meču protiv Sasuola fudbaler iz Foče odbio odluku trenera, kao i mogućnost da uđe u igru!

Navodno ga je trener Stefano Pioli pozvao da zaigra u 60. minutu, ali je umesto njega na teren ušao Jasin Adli.

Kao razlog navodi se to što je Krunić pao u drugi plan kod iskusnog italianskog šefa struke i već je dogovorio transfer u Fenerbahče, gde bi trebalo da zaigrao sa Dušanom Tadićem i kolegom iz reprezentacije Bosne i Hercegovine Edinom Džekom. 

Foto: Tanjug/AP

Rade Krunić

- Adli je ušao u igru umesto Krunića koji je trebalo da izađe na teren. Bosanac je Pioliju pokazao kako ima problema s leđima i da ne može da igra. Suvišno je podvlačiti činjenicu kako je Krunić mislima negde drugde. Fenerbahče ga prati već mesecima - prenosi dobro obavešteni "Tutosport". 

Od početka sezone, Krunić, koji je Pioliju bio "džoker" u prethodnoj sa klupe i igrao na gotovo svim mečevima, sada izgubio poverenje. Navodno više neće njednom nastupiti za roso-nere, jer je utanačio uslove sa turskim velikanom. 

Karijeru je počeo u Sutjesci iz Foče, a posle samo jedne sezone u Srbiji u dresu Donjeg Srema otišao je u Veronu. Odatle se vratio u Borac iz Čačka, a nakon četiri odlične godine u Empoliju kupio ga je Milan za 8.000.000 evra. Za "rosonere" je upisao preko 100 nastupa, a uzeo je i "Skudeto" 2022. godine. Na reprezentativnom nivou se opredelio za Bosnu i Hercegovinu i ima 32 nastupa i četiri gola za "zmajeve".

Nema sumnje da će kapiten "orlova" Dušan Tadić i vođa reprezentacije BiH Edin Džeko dobiti još jedno veliko pojačanje u borbi za titulu sa ljutim rivalom Galatasarajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading