ENERGIJA SKADARLIJE VEČERAS JE NEŠTO ŠTO MORATE DOŽIVETI UŽIVO! Muzika Mileta Novkovića iz Vladicinog Hana podigla sve na noge! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.12.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skadarlija - Boemska četvrt Beograda pred doček 2024. godine

ENERGIJA SKADARLIJE VEČERAS JE NEŠTO ŠTO MORATE DOŽIVETI UŽIVO! Muzika Mileta Novkovića iz Vladicinog Hana podigla sve na noge! (VIDEO)

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Jedna od najlepših i najprometnijih ulica prestonice, poznata kao "duša grada", Skadarlija, večeras odaje posebnu energiju.

Ljudi su veseli, pevaju, a kada čuju poznate zvuke trube, igraju, čineći atmosferu još luđom!

Orkestar Mileta Novkovića iz Vladičinog Hana

Dok smo prolazili Skadarlijom, nismo mogli da odolimo, pa smo prišli orkestru Mileta Novkovića iz Vladičinog Hana. Njihova muzika je privukla mnoge posetioce, a sudeći po snimku, atmosfera je prava novogodišnja.

 


Ova boemska četvrt Beograda oduvek je bila poznata po svojoj živoj atmosferi, umetnicima i muzici. Skadarlija je nezaobilazno mesto za ljubitelje dobre hrane, dobrog vina i tradicionalne muzike. Na svakom koraku možete čuti zvuke trube ili tamburaša, a miris šljivovice i roštilja širi se ulicom.
Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Orkestar zabavlja prolaznike

 


Boemska atmosfera

Skadarlija je nekada bila dom slavnih pisaca, slikara i glumaca, a danas je omiljeno okupljalište domaćih i stranih posetilaca. Ulica je ispunjena restoranima, kafanama i galerijama, čineći je savršenim mestom za uživanje u umetnosti i kulturi.

Ovo veče je samo jedno u nizu koji pokazuju da Skadarlija i dalje živi svoju boemsku tradiciju, privlačeći ljude sa svih strana da uživaju u njenom autentičnom šarmu i energiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading