DRAMA U RIMSKOM DERBIJU! Gol Italijana ODLUČIO je pobednika! Navijači napravili HAOS! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacija plasirali su se u polufinale Kupa Italije, pošto su savladali omraženog rivala Romu rezultatom 1:0.

DRAMA U RIMSKOM DERBIJU! Gol Italijana ODLUČIO je pobednika! Navijači napravili HAOS! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Rimski velikani odlučivali su ko će u polufinale, a više znanja pokazali su nebesko-plavi i minimalcem ukrotili "vučicu" na Olimpiku.

Gol vredan pobede nad najvećim rivalom postigao je Matija Zakanji u 51. minuti iz penala, koji je skrivio 18-godišnji defanzivac Rome na pozajmici iz Juventusa Din Hujisen.

Mladi Holanđanin je u kaznenom prostoru neoprozno po nozi udario argentinskog napadača Lacija Valentína Kasteljanosa, dok je arbitar Danijele Orsato posle signalizacije iz VAR sobe i odgledanog snimka pokazao na "belu tačku". Zakanji je preuzeo odgovornost i hladnokrvno izveo najstrožu kaznu, poslavši Ruija Patrisija u jednu, a loptu u drugu stranu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Kao i svaki derbi u Rimu i ovaj je obeležila vatrena atmosfera. Navijači Lacija, koji su formalno večeras bili domaćini na Olimpiku palili su zastave Rome, dok su ultrasi "vučice" uzvratili transparentnom na kojem su ih usporedili sa svinjama.

Podsetimo, pre ovog meča, prolazak u polufinale izborila je Fiorentina, dok se u preostalim četvrtfinalnim utakmicama sastaju Milan - Atalanta, odnosno, Juventus - Frozinone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading