NE SMIRUJU SE STRASTI OKO MATIĆA I RENA! FRANCUZI SE OGLASILI: Ovako ponašanje je NEDOPUSTIVO!

Autor:

Sport

11.01.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li saga konačno dobiti epilog?

NE SMIRUJU SE STRASTI OKO MATIĆA I RENA! FRANCUZI SE OGLASILI: Ovako ponašanje je NEDOPUSTIVO!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Strasti oko Nemanje Matića koji želi da napusti redove Rena se ne smiruju.

Glavni razlog ljutnje bivšeg kapitena Srbije jeste to što klub nije obezbedio školovanje za njegovu decu i već je obavestio vlasnika Pina o namerama.

On je već napustio Bretanju i prema informacijama evropskih medija već se dogovorio sa Olimpikom iz Liona, ali u klubu sa kojim je vezan ugovorom do leta 2025. godine ne žele da se tako lako reše iskusnog igrača.

Francuski klub se danas oglasio saopštenjem u kom je naveo da se Matić nije pojavio na poslednjim treninzima.

- Nemanja Matić nije se pojavio na poslednjim treninzima kojima je trebalo da prisustvuje. Ovakvo ponašanje je potpuno neshvatljivo od tako iskusnog igrača, koji je pod ugovorom do 2025. Klub, prirodno osetljiv na blagostanje svojih igrača, podseća da su preduzete sve procedure neophodne za korektnu adaptaciju Nemanje Matića i njegovog okruženja sprovedene u savršenoj transparentnosti. Ren je uvek činio sve da svojim igračima, posebno inostranim, omogući najbolje moguće uslove kako bi mogli da iskažu svoj talenat na terenu. Klub sada čeka objašnjenja igrača i odlučan je da preduzme sve neophodne mere da zaštiti svoje interese, stoji u saopštenju francuskog prvoligaša.

Okidač za želju da napusti Ren bio je nesporazum sa nekim iz francuskog kluba ko ga je prilikom pregovora o dolasku iz rimskog kluba uveravao da u gradu postoji internacionalna škola za Matićevu decu, što se ispostavilo kao netačno.

Zbog toga je 35-godišnji vezista odlučio da promeni sredinu, a propuštanje treninga i pretnje odlaskom u penziju od pre neki dan su načini da izvrši pritisak na klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading