PROSINEČKI OBJASNIO NEUSPEH U MADRIDU: Da , PUŠIO SAM, ali razlog je... Otkrio i za koga će NAVIJATI U "EL KLASIKU"!

Autor:

Sport

14.01.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Prosinečki otkrio je neke od nepoznatih stvari iz svog perioda u Španiji.

PROSINEČKI OBJASNIO NEUSPEH U MADRIDU: Da , PUŠIO SAM, ali razlog je... Otkrio i za koga će NAVIJATI U "EL KLASIKU"!

Foto: Starsport

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, Robert Prosinečki, oduvek je bio "luda glava" evropskog fudbala. 

Kao igrač Zvezde, pokorio je svet, a onda se otisnuo u Španiju gde je imao proomenljivu igru. Sada je otkrio neke od razloga za neuspehe u Realu iz Madrida. 

- Niz je razloga koji su tome kumovali. Nisam imao sreće. U Real sam došao kad je na Balkanu besneo rat. Porodica mi je ostala tamo, a ja sam u Madridu živeo sam. Na početku su me sasekle povrede i veliki pritisak. Tako da nikako nisam uspevao pokazati svoju najbolju verziju. Ali, više ne razmišljam o tome. Takav je život. Ne žalim ni za čim. Jako sam ponosan jer sam igrao za dva najveća kluba na svijetu. Istina je da nisam uspio, ali imam lijepe uspomene na vreme provedeno u Španiji. Nastojim razmišljati pozitivno - istakao je Prosinečki. 

Potom se dotakao svoje strasti prema duvanu, ali je istakao da to nije uticalo na njegovu igru. 

- Bilo je to drugačije vreme. Da, pušio sam i nikada nisam prestao, ali ne mislim da je to bio razlog mojih probleme s povredama - naglašava bivši trener i igrač Crvene zvezde. 

Foto: www.profimedia.rs

Robert Prosinečki

Otkrio je i za koga će navijati na predstojećem "El Klasiku". 

- Navijač sam Reala. To je bio moj prvi klub u Španiji i zato mi je poseban - rekao Robert Prosinečki. 

Na kraju se dotakao i velikog transfera u Barselonu. Pored Katalonaca, zainteresovan je bio i madridski Atletiko, međutim nije se okušao u crveno-beloj opremi. To se, izgleda, ispostavilo kao pogrešna odluka. 

- Atletiko me takođe hteo, ali otišao sam u Barcelonu jer sam jako želeo raditi pod Krojfom. No, nije ispalo dobro. Atletiko, koji sam odbio zbog Barse, te je sezone uzeo duplu krunu. Mi smo izgubili od njih u finalu kupa, a u prvenstvu bili tek treći i Johan je morao otići. Došao je Robson, koji me uopšte nije hteo i to je bio moj kraj u Barsi - dovršio je Prosinečki. 

"El Klasiko" će početi večeras od 20.00 časova, a domaćin je Real madrid. "Kraljevići" trenutno zauzimaju drugu poziciju, iza potcenjene Đirone, a ljuti rival kaska za njima sa sedam bodova manje na četvrtoj poziciji. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading