NEDELJU ĆE PROVESTI U PRITVORU: Ovako je priveden muškarac koji je nelegalno delio film o Džeju po internetu (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.02.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

NEDELJU ĆE PROVESTI U PRITVORU: Ovako je priveden muškarac koji je nelegalno delio film o Džeju po internetu (VIDEO)

Foto: mup.gov.rs

Policija je privela na saslušanje Lj.M (32) iz Paraćina zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćenog iskorišćavanja autorskog dela ili predmeta srodnog prava. On je postavio film "Nedelja" na društvene mreže, omogućavajući velikom broju korisnika preuzimanje ovog autorskog dela.

Priveden osumnjičeni iz Paraćina

Lj.M (32) iz Paraćina je priveden zbog sumnje da je neovlašćeno postavio film "Nedelja" na društvene mreže. Policija je pronašla predmete krivičnog dela u njegovom stanu, te mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Osumnjičeni će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Osumnjičeni će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom javnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, gde će se dalje voditi postupak povodom ovog slučaja.

Reakcije na slučaj osumnjičenog iz Paraćina

Ovaj slučaj je izazvao pažnju javnosti zbog neovlašćenog postavljanja autorskog dela na društvene mreže, a reakcije na hapšenje osumnjičenog iz Paraćina su podeljene. Mnogi su zabrinuti zbog porasta ovakvih krivičnih dela, dok drugi podržavaju odlučnu akciju policije i tužilaštva u suzbijanju ilegalnog delovanja na internetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading