MELOUN ZAGRMEO NA NOVINARE ZBOG JOKIĆA: Ne LAŽITE sebe! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denvera svestan je značaja svog najboljeg igrača.

MELOUN ZAGRMEO NA NOVINARE ZBOG JOKIĆA: Ne LAŽITE sebe! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su pobedu kod kuće nad Portland Trejlblejzersima, uz još jedan fantastičan tripl-dabl Nikole Jokića.

Somborac je meč završio sa 27 poena, 22 skoka i 12 asistencija, a nakon meča, trener tima iz Kolorada Majk Meloun govorio je o svom najboljem košarkašu.

- Izazvati sebe da razmišljaš o tome kako je bilo u godinama pre Nikole. Ljudi to ne čine. Očekuju nešto već devet godina, kao da je oduvek ovako bilo. Nije. Ne lažite sebe. To što on radi je istorijsko. On je NBA prvak i MVP finala zato što svako noći radi dobro po sebe i naročito po druge. Neki od nas su se razmazili i uzimaju to zdravo za gotovo. Ne dolazi mnogo igača kao Nikola kod nas i morate da cenite svaki priliku da ga gledate- zagrmeo je Meloun.

 

 

Sam Jokić dao je interesantnu izjavu nakon susreta, a dotakao se saradnje sa Aronom Gordonom.

Ponekad ni ne znam da li je tu (na mestu gde Jokić daje pas), ali se nadam. Uglavnom bude tu i drago mi je što "čitamo" jedan drugog.

Navijače u Bol areni u noći između nedelje i ponedeljka čeka repriza, pošto Denver opet dočekuje ekipu Portlanda. Što se toga tiče, Džoker je istakao da su takvi mečevi najteži, što je sigurno zabrinulo sve pristalice Nagetsa.

Veoma je teško igrati dva puta protiv istog tima. Međutim, nadam se da će navijači doći i da će nam dati energiju da ostvarimo još jednu pobedu - poručio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading