POLITIČAR OBJAVIO SNIMAK SA ROKVIĆEM: Evo ko se još od poznatih pojavio na "Svetosavskom balu" u Beču (FOTO)

Autor:

Zabava

19.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvenom bečkom balu humanitarnog karaktera prisustvovale su brojne ličnosti iz sveta umetnosti, politike i ostalih sfera javnog života.

POLITIČAR OBJAVIO SNIMAK SA ROKVIĆEM: Evo ko se još od poznatih pojavio na "Svetosavskom balu" u Beču (FOTO)

Foto: PrIntsktrin

Poznati pevač Nikola Rokvić pojavio se na 25. jubilarnom "Svetosavskom balu" u Beču, a političar Arno Gujon, poznat i kao veliki humanitarac koji, između ostalog, pomaže Srbima na Kosovu, podelio je snimak na kome je i mladi folker. 

 

 

Na snimku se vidi kako Nikola uživa među uvaženim zvanicama, među kojima je bio značajan broj srpskih javnih ličnosti i estradnih umetnika. 

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Željko Joksimović zapevao u dvorcu Hofburg u Beču

Inače, tradicionalni "Svetosavski bal" održan je u noći između četvrtka i petka, u prisustvu brojnih zvanica i gostiju, i uz nastupe srpskih umetnika, od soprana Tamare Rađenović, preko Orkestra i Hora Srpskog Narodnog pozorišta (SNP), a bio je i pevač Željko Joksimović, koji je došao u pratnji supruge Jovane Joksimović

Među najzapaženim zvanicama bila je i prva dama Srbije Tamara Vučić, koja je i ovog puta plenila lepotom i svečanom toaletom. 

Republika

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Tamara Vučić blistala na "Svetosavskom balu" u Beču

Čuvenom bečkom balu, osim javnih ličnosti iz sveta umetnosti, poput brojnih pevača i glumice Jelene Gavrilović, prisustvovao je i veliki broj političara, a program su vodili sportski novinar Aleksandar Stojanović i glumica Ivana Urban.

Manifestacija, koja ima humanitarni karakter, održana je u organizaciji Srpskog centra u Beču, a okupila je više od dve hiljade učesnika iz Republike Srpske, Srbije i Austrije.  Prikupljena sredstva namijenjena su Daun sindrom centru iz Banjaluke.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana

20.01.2024 02:08

Koliko nas je to sve kostalo? Sve je to iz dzepova nas sirotih gradjana!