U FILMU O DŽEJU PRIKAZANA MISTERIOZNA SMRT NJEGOVOG NAJBLIŽEG SRODNIKA: Još DVE VELIKE TRAGEDIJE obeležile su život poznatog pevača (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati kriminalac je Ramadanovskom bio i brat i prijatelj i najveći zaštitnik na ulici, ali slomile su ga i smrti dve za njega veoma važne žene.

U FILMU O DŽEJU PRIKAZANA MISTERIOZNA SMRT NJEGOVOG NAJBLIŽEG SRODNIKA: Još DVE VELIKE TRAGEDIJE obeležile su život poznatog pevača (FOTO)

Foto: printscreen/youtube, youtube.com/AmiG Show

Dugoočekivana premijera filma "Nedelja" održana je 16. januara u MTS dvorani, a nakon crvenog tepiha kojim su prošetale mnogobrojne poznate ličnosti s domaće javne scene i projekcije publika je ustala na noge i glumačku ekipu pozdravila gromoglasnim aplauzom uz suze i ovacije. Naime, cela bioskopska sala je pozdravila glumce i neprestano aplaudirala, dok su se oni poklanjali nakon prikazanog ostvarenja.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Džej Ramadanovski je imao veoma tužnu životnu priču

Film "Nedelja" reditelja Nemanje Ćeranića rađen je u produkciji "Telekoma Srbije", po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača s ovih prostora Džeja Ramadanovskog. Kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike, upoznaje publiku sa Džejovim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Iso Lero Džamba bio je poznat i kao Kralj Dorćola i dorćolski don

U filmu je dosta pažnje posvećeno i njegovom bratu od tetke. Čuveni Dorćolac Iso Lero Džamba bio je "žestoki momak" sa asfalta, od čije smrti se poznati pevač nikad nije oporavio jer mu je bio blizak i kao brat i kao prijatelj. 

Svi koji su prisustvovali premijeri filma "Nedelja" imali su prilike da vide i detalje njegove tragične smrti, koja je ostala obavijena velom misterije. Kako su se širile glasine, on je zazidan u temelje neke zgrade, dok su drugi pričali da je bačen u reku. U filmu je on uzidan mrtav u beton.

Foto: youtube.com/film nedelja

Marko Janketić maestralno odigrao ulogu Džejovog brata od tetke

Iako je Džambin nestanak 1992. godine ostao urezan na Džejovoj duši, to nije jedina tragedija koja mu je obeležila život. 

Ramadanovskom je 2003. godine u Crnoj Gori nestala i rođena sestra Šeherezada, koja je tada imala samo 43 godine. Tek godinu dana kasnije, u maju 2004. godine je njeno telo pronađeno u Šušnju, kod Bara, a najbolnije za popularnog folkera bilo je to što je naručilac ubistva bio njegov sestrić, odnosno, sin njegove najstarije sestre.

Džej je bio taj koji je identifikovao do neprepoznatljivosti unakaženo telo svoje sestre, kada su je pronašli, a prepoznao ju je po zlatnom lančiću koji je uvek nosila na nozi.

Crni niz se ni tu nije zaustavio. Pre skoro deceniju, usledila je još jedna iznenadna smrt koja je Ramadanovskom veoma teško pala. U pitanju je devojka iz njegovog spota za pesmu "Gde ću sad, moja ružo", izvesna Dubravka, koja je preminula u 44. godini.

Kada je Džej saznao, bio je veoma potresen i nije mogao da veruje da je izgubio devojku u koju je navodno godinama bio zaljubljen. Kako su mediji svojevremeno pisali, Dubravka je imala važno mesto u njegovom srcu, a ostali su prijatelji i dugo nakon snimanja spota.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading