ZAVIRITE U LUKS VILU JOKSIMOVIĆA OD 2.500.000 EVRA: Ovako izgleda skupocen dom Željka i Jovane! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni par živi u pravom raju na zemlji!

ZAVIRITE U LUKS VILU JOKSIMOVIĆA OD 2.500.000 EVRA: Ovako izgleda skupocen dom Željka i Jovane! (FOTO)

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Željko i Jovana Joksimović

Voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug pevač Željko Joksimović su 2018. godine iz stana na Vračaru preselili u velelepnu kuću na Senjaku koju su kupili od svojih bliskih prijatelja, Ivane Mišković i Gorana Karića. Prema informacijama do kojih su došli dobro upućeni, bračni par je za ovu nekretninu izdvojio čak 2,5 miliona evra, a potom su uložili dodatna sredstva kako bi je uredili po svom ukusu, kako prenosi Kurir.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kuća Željka i Jovane Joksimović

Kuća na Senjaku odiše luksuzom i elegancijom i svaki ćošak je do najsitnijeg detalja uređen. Pod je popločan mermerom, a enterijer je opremljen skupocenim i modernim nameštajem. Posebno se ističu elegantni beli klavir i prostrano, moderno opremljeno kupatilo sa velikim ogledalima, koje je omiljeno mesto Joksimovićeve ćerke Mine za pravljenje selfija. U sklopu vile se nalazi i ogroman bazen u kojem uživa celo domaćinstvo, a posebno Mina koja često deli trenutke iz ovog raskošnog doma na društvenim mrežama.

Porodični dom Joksimovića često posećuju članovi Željkove uže porodice, a trpezarija sa širokim prozorima duž cele jedne strane i zidovima od cigli predstavlja "zborno mesto" za okupljanje. Inače, Željko Joksimović u skladnom je braku sa voditeljkom Jovanom sa kojom ima ćerke Anu i Srnu, i sina Kostu, dok je iz prvog braka sa bivšom suprugom Vesnom dobio Minu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading