SADIK NA STUBU SRAMA! Pokrenuta ISTRAGA zbog bivšeg igrača Partizana! Razlog je krajnje BIZARAN!

Autor:

Sport

17.01.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji ljubimac grobara našao se na udaru u domovini.

SADIK NA STUBU SRAMA! Pokrenuta ISTRAGA zbog bivšeg igrača Partizana! Razlog je krajnje BIZARAN!

Foto: profimedia

Rukovodstvo Fudbalskog saveza Nigerije pokrenulo je istragu protiv Umara Sadika, zbog povrede napadača Real Sosijedada koja je uticala da bude "sklonjen" iz nacionalnog tima uoči Kupa Afričkih Nacija.

Bivši golgeter Partizana (26) je zadobio udarac u prijateljskom meču protiv Gvineje neposredno pred početak ovog takmičenja, a pošto su lekari saopštili da će morati da pauzira tri nedelje, selektor Žoze Peseiro je umesto njega na konačan spisak igrača za KAN ubacio Pola Onuačua, napadača Sautemptona koji igra na pozajmici u turskom Trabzonu.

Na kraju se, međutim, ispostavilo da je povreda Sadika bila lakše prirode i Nigerijac je već uvršten u tim Real Sosijedada za večerašnji meč Kupa Kralja koji plavo-beli igraju protiv Osasune.

Foto: profimedia

Umar Sadik

- Imamo poverenje u naš medicinski tim i nemamo sumnje u njihovu sposobnost, ali veoma brz povratak igrača na teren kom je predviđena tronedeljna pauza i odsustvo sa AKN zahteva objašnjenje, dublje od onog koje smo dobili od njih - oglasili su iz FS Nigerije, a njihovo saopštenje prenosi portal "owngoalnigeria".

Nigerija je u prvom kolu KAN remizirala protiv Ekvatorijalne Gvineje (1:1), a u drugoj rundi Grupe A u četvrtak od 18 časova igra protiv domaćina takmičenja Obale Slonovače.

Umar Sadik je, podsetimo, pre četiri godine prešao iz Partizana u Almeriju, gde je nastavio da postiže golove, što ga je preporučilo čelnicima Sosijedada, koji su ga doveli u sezoni 2022/2023.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading