BELIĆ SE SRCEPARAJUĆOM PORUKOM OPROSTIO OD PARTIZANA! Bivši fudbaler crno-belih PREDSTAVLJEN U ALKMARU!

Autor:

Sport

17.01.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivni vezista pozdravio je svoj nekadašnji tim.

BELIĆ SE SRCEPARAJUĆOM PORUKOM OPROSTIO OD PARTIZANA! Bivši fudbaler crno-belih PREDSTAVLJEN U ALKMARU!

Foto: printscreen/AZ Alkmar

Sada već bivši fudbaler Partizana, Kristijan Belić, odlučio se za novi iskorak u karijeri prelaskom u Holandiju. 

Sada je i zvanično predstavljen kao novo pojačanje AZ Alkmara, ali to ne znači da o Partizanu ne govori na sva usta. 

Naime, od crno-belih se oprostio veoma emotivnim intervjuom povodom odlaska. 

- Koliko je ovo sve za mene emotivno, jer sam u Partizanu proveo najlepših godinu i po dana u svom životu. Hvala Partizanu što mi je omogućio da stasam kao igrač, da se pokažem u najboljem svetlu i da u punom sjaju napravim transfer u AZ Alkmar. Hvala na toj prilici da napredujem, kao igrač, mojim saigračima, upravi Partizana i šefu Duljaju - izjavio je Belić i dodao:

 

 

- Voleo bih da kažem da mi  je ovih godinu i po dana u crno-belom dresu bilo najlepše na svetu. Došao sam na jako mala vrata i svi su me fantastično prihvatili od prvog dana. Jako mi je teško što idem, ali nadam se da je to trenutno pravi fudbalski put za mene. Teško mi je govorim o odlasku - dovršio je mladi igrač.

 

 

Takođe, smatra da će mu transfer prijati, s obzirom da je njegova porodica u Belgiji, što je na dva sata Alkmara, za koji ima samo reči hvale. 

- Nije daleko, ima dva sata do tamo. Gledao sam baš juče su imali utakmicu, malo sam pratio. Super klub i super država. Za razvoj igrača, posle Partizana, smatram da je to jako dobar korak. Mislim da mogu da imam minute i da igram u novom klubu. Mnogo emocija, i mnogo velikih uspomena u Partizanu - rekao je Belić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading