PETROVIĆ "PROBUŠEN" STRAŠNIM "MAKAZICAMA"! Ludnica u Premijer ligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.03.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav dan u Engleskoj!

PETROVIĆ "PROBUŠEN" STRAŠNIM "MAKAZICAMA"!  Ludnica u Premijer ligi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Virdžil van Dajk postiže gol za trofej Liga kupa

Liverpul se izvlači u nadoknadi vremena

U šest utakmica 27. kola engleske Premijer lige, Liverpul je ostvario pobedu na gostovanju Notingem Forestu rezultatom 1:0 (0:0), postigavši gol u 99. minutu. Darvin Nunjes je bio heroj ovog meča, postigavši pobedonosni gol na asistenciju Mekalistera. Liverpul je još jednom pokazao svoju sposobnost da se izvuče u završnici meča, što ih je održalo u trci za prvo mesto u ligi.


Spektakularan rezultat na utakmici Brentford - Čelsi

Utakmica između Brentforda i Čelsija završena je rezultatom 2:2 (0:1), a obe ekipe su pružile izuzetno dobru predstavu na terenu. Čelsi je poveo golom Niklasa Džeksona u 15. minutu, ali je Brentford uspeo da izjednači preko Rasmusena u 50. minutu. Visa je zatim postigao spektakularan gol makazicama u 69. minutu čime je probušio mrežu Đorđa Petrovića, a bod Čelsiju doneo je Disasi golom u 83. minutu. Ovaj preokret nagovestio je dodatno uzbudljivu završnicu sezone u Premijer ligi.

 

Totenhem preokrenuo u londonskom derbiju, Njukasl i Fulam lako do pobeda

U londonskom derbiju između Totenhema i Kristal Palasa, Pevci su uspeli da ostvare preokret i pobede rezultatom 3:1. Nakon vrlo slabog prvog poluvremena u kojem nije bilo izrazitih šansi, Kristal Palas je poveo u 59. minutu golom Eberečija Ezea iz slobodnog udarca. Ipak, Totenhem je uspeo da se vrati u meč, a prvog gola za domaći tim postigao je Timo Verner u 78. minutu, nakon sjajne asistencije Džonsona. Samo tri minuta kasnije, Argentinac Romero je odlično iskoristio pas od Medisona i postigao gol za preokret, što je izazvalo erupciju oduševljenja među navijačima londonskog kluba. Konačan rezultat postavio je Son u 88. minutu, čime je Totenhem osvojio važne bodove.

Njukasl je takođe ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 3:0 protiv Vulverhemptona. Svrake su već u prvom poluvremenu stekle prednost od dva gola, prvo je u 14. minutu pogodio Isak, a zatim je Gordon duplirao vođstvo u 33. minutu. Konačan rezultat postavio je Livramento u 90+2. minutu, čime je Njukasl lako došao do vrednih bodova.

U duelu sa Brajtonom, Fulam je takođe slavio ubedljivu pobedu rezultatom 3:0. Domaći tim poveo je u 21. minutu golom Vilsona, a prednost je udvostručio Rodrigo Muniz uz asistenciju Vilsona. Konačan rezultat postavio je Traore u finišu utakmice, golom u 90+1. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading