EVO KAKO SU OTKRIVENA TELA DECE U PETROVARADINU: Nova saznanja tragedije u Novom Sadu

Autor:

Hronika

02.03.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Sad potresen tragedijom na Bulevaru cara Lazara

EVO KAKO SU OTKRIVENA TELA DECE U PETROVARADINU: Nova saznanja tragedije u Novom Sadu

Foto: shutterstock

Ilustracija


Tragičan događaj na Bulevaru cara Lazara

Juče je na adresi Bulevar cara Lazara u Novom Sadu zabeležen tragičan događaj koji je šokirao čitavu Srbiju. Bračni par je izvršio samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade, a policija je pronašla tela dvoje dece u njihovom stanu, za koju se sumnja da su preminula nasilnom smrću.

Uviđaj je u toku

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je par najpre ubio decu u svom iznajmljenom stanu, pre nego što su otišli na drugu adresu gde su izvršili samoubistvo. Identifikacija muškarca i žene bila je otežana jer nisu kod sebe imali dokumenta. Nakon identifikacije, policija je otišla na adresu njihovog stanovanja gde su zatekli tela dvoje dece.

Detalji istrage

Istraga je u toku, a komšije su ispričale da su kamere snimile muškarca i ženu kako ulaze u zgradu držeći se za ruke, pre nego što su pronađena njihova tela ispred zgrade, u dvorišnom delu. Detalji o tome šta se tačno dogodilo još uvek treba da budu utvrđeni, a policija nastavlja sa istragom ovog potresnog događaja.

Ovaj tragičan događaj ostavio je zajednicu u šoku, a istraga će dati više informacija o okolnostima koje su dovele do ovog užasnog čina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
zoran

02.03.2024 19:24

Strašno.....