OTKRIVENO KO SU MUŽ I ŽENA KOJI SU UBILI SVOJU DECU PA SEBE: Potresni detalji iz Novog Sada

Autor:

Hronika

02.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u Novom Sadu: Mladi bračni par skočio sa solitera

OTKRIVENO KO SU MUŽ I ŽENA KOJI SU UBILI SVOJU DECU PA SEBE: Potresni detalji iz Novog Sada

Foto: gmaps.com/printscreen, Shutterstock


Užasna vest koja je potresla celu Srbiju stiže iz Novog Sada, gde je mladi bračni par M. P. S. (23) i L. P. S. (25) juče skočio sa solitera. Ova tragedija dobija još tragičniji obrt kada se saznaje da su u njihovom stanu pronađena beživotna tela njihove dece, starosti 1 i 3 godine. Sumnja se da je smrt dečaka i devojčice nastupila nasilno, što je dodatni šok za javnost.

**Nepoznati identiteti i skok sa 17. sprata**

Mladić i devojka, čiji identiteti je tek sada otkriven, skočili su zajedno sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu. Ova tragedija je izazvala veliku pažnju stanara ove višespratnice, koji su izjavili da par nije bio njihov komšija. Ovaj događaj je ostavio sve u šoku i neverici, a detalji koji bi mogli objasniti ovu tragičnu odluku još uvek nisu poznati javnosti.

**Reakcije javnosti**

Ova potresna vest izazvala je lavinu reakcija širom Srbije. Ljudi su u šoku i ne mogu da poveruju da se ovakav događaj desio u njihovom gradu. Mnogi se pitaju koje su okolnosti dovele do ovakvog strašnog čina, dok drugi izražavaju saučešće porodici i šalju podršku svima koji su pogođeni ovom tragedijom.

**Zahtev za istragom**

S obzirom na sumnje u nasilnu smrt dece i samoubistvo mladog bračnog para, očekuje se da će policija sprovesti temeljnu istragu kako bi se utvrdili svi detalji ovog tragičnog događaja. Građani takođe očekuju da će nadležne institucije pružiti podršku porodici i preduzeti sve mere kako bi se slične tragedije sprečile u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading