SLEDEĆA STANICA ZA PREDRAGA RAJKOVIĆA - PREMIJER LIGA! Poznata je i CENA!

Autor:

Sport

04.03.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski čuvar mreže vredi pravo bogatstvo.

SLEDEĆA STANICA ZA PREDRAGA RAJKOVIĆA - PREMIJER LIGA! Poznata je i CENA!

Foto: www.profimedia.rs

Predrag Rajković se ustalio među stativama i brani jednu od najboljih sezona u životu u Majorci, a ovo nije ostalo neprimećeno.

Naime,  Kako tvrdi španski "El Gol Digital", rukovodstvo ovog tima želi da proda bivšeg golmana Crvene zvezde, iako je stručni štab na čelu sa Havijerom Agireom protiv toga.

Ističe se da Rajković želi da se oproba u Premijer ligi, a jedan od razloga zašto se planira njegova prodaja je to da je klauzula jako mala.

 Ako neki tim iz najbolje lige Engleske želi da dovede Srbina, moraće da plati 15.000.000 evra. Ta klauzula ubačena je u ugovor prilikom potpisa 2022. godine.

Republika

Foto: Starsport

Predrag Rajković

 

Navodno sve je izglednije da je nekadašnji čuvar mreže Remsa i Makabi Tel Aviva napustiti Majorku, a zamena je već spremna. Reč je o Leu Romanu koji bi se vratio sa pozajmice iz Ovijeda.

Rajković je ove sezone branio na 26 utakmica u Primeri i primio 34 gola, a na šest mečeva nije primio gol.

U Majorci je prava srpska kolonija, pošto Rajkoviću društvo prave Matija Nastasić, kao i najnovija pridošlica Nemanja Radonjić.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije svakako trlja ruke pred Evropsko prvenstvo u junu, a na slatkim mukama će biti kada su čuvari mreže u pitanju.

Vanja Milinković-Savić briljira u Torinu, a isto možemo reći i za Mileta Svilara u dresu Rome.

Kao šlag na tortu dolazi Đorđe Petrović koji se izborio za "jedinicu" Čelsija. Konkurencija za Rajkovića što se dresa nacionalnog tima tiče je paklena, ali je svakako uzbudljivo leto pred njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading