HITNA REAKCIJA SUPRUGA ANĐELE JOVANOVIĆ, NAKON LEČIĆEVE TUŽBE I ZAKAZANOG ROČIŠTA: Glumcu se ovo neće dopasti!

Autor:

Zabava

04.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihail Dudaš se momentalno oglasio, pa stao u odbranu supruge.

HITNA REAKCIJA SUPRUGA ANĐELE JOVANOVIĆ, NAKON LEČIĆEVE TUŽBE I ZAKAZANOG ROČIŠTA: Glumcu se ovo neće dopasti!

Foto: Instagram, ATA Images

Glumica Anđela Jovanović je nedavno odbila da glumi u istoj sceni sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Milena". Ovaj potez je izazvao dosta pažnje javnosti, posebno zbog kasnijih pravnih poteza koji su usledili.

Glumica Anđela Jovanović potvrdila je da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za Blic Anđela Jovanović.

Anđelin suprug Mihail Dudaš, poznati srpski atletičar, javno je podržao suprugu putem svog Instagram naloga. On je kratko napisao: "Integritet = sloboda!" Ova podrška je izazvala reakcije javnosti i dodatno skrenula pažnju na ovaj slučaj.

 

 

Anđela Jovanović je navodila neprimereno ponašanje Branislava Lečića prema njoj, kao i optužbe njenih koleginica. Ove tvrdnje su dodatno komplikovale situaciju i izazvale različite reakcije u javnosti.

Zakazivanje prvog ročišta za 6. mart dodatno je produbilo interesovanje medija i javnosti za ovaj slučaj. S obzirom na različite stavove i optužbe, ovo ročište će sigurno privući veliku pažnju.

Ovaj slučaj je izazvao dosta bure u javnosti, a njegov ishod će sigurno imati dugoročne posledice kako na profesionalnu karijeru glumice Anđele Jovanović, tako i na percepciju javnosti o ponašanju u filmskoj industriji. S obzirom na značajne teme koje su ovim povodom otvorene, može se očekivati da će ovaj slučaj ostati u centru pažnje javnosti u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
OPoi

04.03.2024 23:34

Klasik zla vestica i razmazena netalentovana mamina i tatina cerka. Rod joj se zatro dabogda.

Odgovori 3 26
Tito

05.03.2024 15:01

Meni se dogodilo slično, no na svoju sreću bio sam van zemlje, na drugom kontinentu. Pakao i osude, čak i kada je dokazano da sam bio 8000km dalje u trenutku kada se nešto "dešavalo".