LEČIČ TUŽIO ANĐELU JOVANOVIĆ, JER NE ŽELI DA GLUMI SA NJIM: Zakazano ročište, traži joj VRTOGLAVU sumu novca za povredu časti!

Autor:

Zabava

04.03.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Jovanović odbila da glumi s Lečićem, on je tužio.

LEČIČ TUŽIO ANĐELU JOVANOVIĆ, JER NE ŽELI DA GLUMI SA NJIM: Zakazano ročište, traži joj VRTOGLAVU sumu novca za povredu časti!

Foto: Printscreen/Novo jutro, youtube.com/RTV Pink Official

Glumac Branislav Lečić tužio je koleginicu Anđelu Jovanović, jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni serije "Radio Mileva“, saznaje Blic.  Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Glumica Anđela Jovanović potvrdila je da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za Blic Anđela Jovanović.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

U Lečićevoj tužbi navodi se, kako Blic prenosi, da „kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva", javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta“.

Podsetimo, Lečića je pre nekoliko godina glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, ali je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo taj slučaj. Samo nekoliko dana nakon Danijele Štajnfeld u javnost je izašla i Merima Isaković, nekada istaknuta mlada glumica bivše Jugoslavije, a danas klinička psihološkinja koja je takođe za magazin „Nedeljnik“ rekla da ju je Lečić silovao 1978. godine kada je imala samo 18 godina.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Branislav Lečić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading