PRETUČENA SELMA BAJRAMI?! Pevačica sva u modricama - momentalno završila u BOLNICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.03.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula je uznemirujuća fotografija modre Selme Bajrami.

PRETUČENA SELMA BAJRAMI?! Pevačica sva u modricama - momentalno završila u BOLNICI! (FOTO)

Foto: Tanjug, ST/Nikola Mutić, instagram.com/selmabajrami.star

Pevačica Selma Bajrami još jednom je pokušala da se "opere" posle sramnog nastupa na kojem je pokazivala "dvoglavog orla", simbola takozvane Velike Albanije, zbog čega je Aleksandar Vulin, direktor BIA, doneo odluku da pevačica nema pristup našoj zemlji.

Podsećanja radi, sve je počelo kada je Selma na jednom od svojih nastupa rukama simulirala dvoglavog orla koji je simbol Velike Albanije i time jasno uvredila Srbiju u koju je uvek do tada bila dobrodošla. U jednoj od svojih provokacija ona je pomenula i Novaka Đokovića, čime je još više navukla gnev i bes.

Republika

Foto: Face HD TV

Selma Bajrami

 

Nakon niza skandala, pevačica je danas podelila uznemirujuću fotografiju putem Instagram profila, na kojoj je uslikana sa modricama na oku, a kako su mnogi krenuli da komentarišu na društvenim mrežama, čini se da su modrice posledica prebijanja.

Republika

Foto: instagram

 

 

Ne zna se o čemu je tačno reč i šta se pevačici dogodilo, s obzirom da je napisala samo da se nalazi na klinici, ali je ova fotografija definitivno izazvala brojne reakcije, pa su korisnici društvenih mreža krenuli da nagađaju ko stoji iza svega i da li je pevačica zapravo pretučena ili joj se dogodila nezgoda.

Podsetimo, ime Selme Bajrami je i ranije bilo povezivano sa raznim skandalima, pa je tako ranije kružila nepotvrđena priča da ju je jedan žestoki momak terao da potpuno gola prošeta po beogradskom keju. Takođe, zapaženo je bilo i njeno prepucavanje sa bivšim menadžerom, a skandali su nastavili da se nižu i godinama kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vrs

04.03.2024 18:07

hahhahha ma zena naletila na grablje