OVO NISTE VIDELI NI U FILMOVIMA: Kamion pokušao da prošvercuje ceo BMW ispod cerade u Gornjem Milanovcu!

Autor:

Hronika

04.03.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinski službenici otkrili automobil sakriven ispod cerade

OVO NISTE VIDELI NI U FILMOVIMA:  Kamion pokušao da prošvercuje ceo BMW ispod cerade u Gornjem Milanovcu!

Foto: Uprava carina

Uprava carina je danas saopštila da su njeni službenici na ispostavi Gornji Milanovac otkrili neobičan slučaj - ceo automobil sakriven ispod cerade jednog kamiona.

Prilikom pregleda kamiona koji je prema dokumentaciji iz Slovenije prevozio tovar sirovina za proizvodnju boja i lakova, carinski službenici su uočili da se ispod prijavljene robe nalazi i "BMW" bez registarskih oznaka.

 

 

Za utovar automobila bilo je potrebno angažovati viljuškar, a zatim ga dobro obezbediti kako se ne bi pomerio tokom vožnje.


Luksuzni automobil "Porsche Panamera 4s" sprečen u pokušaju prelaska granice

U istom saopštenju, Uprava carina je navela da su njeni službenici za vikend na graničnom prelazu Batrovci sprečili pokušaj da se iz zemlje preko granice preveze luksuzni automobil "Porsche Panamera 4s" čija je vrednost procenjena na preko 77.000 evra.

Prilikom izlaska iz zemlje, carinski službenici su za volanom automobila zatekli srpskog državljanina, koji je tvrdio da nema ništa za prijaviti. Međutim, detaljnom kontrolom utvrđeno je da on zapravo nije vlasnik vozila kojim se uputio u inostranstvo.

Privremeno zadržavanje automobila do okončanja postupka

Kako se navodi, pošto nije posedovao ni boravišnu ni radnu vizu u inostranstvu, što je preduslov za upravljanje vozilom sa stranim registarskim oznakama, automobil je privremeno zadržan do okončanja postupka. Uprava carina je istakla da će dalje postupati u skladu sa zakonskim ovlašćenjima kako bi se utvrdile sve okolnosti ovih neobičnih slučajeva prevoza automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading