JEZIVO! Svi osumnjičeni za silovanje devojčice (12) u Beču, IZUZEV JEDNOG, pušteni iz pritvora! PORODICA U STRAHU ZA BEZBEDNOST DETETA!

Autor:

Hronika

04.03.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilje nad devojčicom prijavila je njena majka kojoj je ćerka priznala šta trpi. Dete je, inače bilo ucenjivano i prinuđeno da ćuti, jer su nasilnici snimali scene odnosa sa njom i pretili su joj da će ih planirati na društvene mreže.

JEZIVO! Svi osumnjičeni za silovanje devojčice (12) u Beču, IZUZEV JEDNOG, pušteni iz pritvora! PORODICA U STRAHU ZA BEZBEDNOST DETETA!

Foto: Shutterstock

Osumnjičeni za višemesečno silovanje devojčice (12) u Austriji, oslobođeni su i trenutno slobodno šetaju, osim jednog osumnjičenog koji je i dalje u pritvoru. Porodica žrtve je u velikom strahu da bi napasnici mogli da se osvete njihovoj devojčici.

Podsećamo, uznemirujuća vest o višemesečnom seksualnom zlostavljanju devojčice (12) u Beču šokirala je javnost i pokrenula intenzivnu istragu. Optuženi, među kojima su Sirijci, Turci, Italijan, Bugarin, Srbin i Austrijanci, navodno su tinejdžerku prisiljavali na intimne odnose i zlostavljali je od februara do oktobra prošle godine.

Istraga je otkrila da su se stravični zločini događali na više lokacija u Beču, uključujući garaže, stanove, stepeništa pa čak i hotelsku sobu. Jedno od mesta užasa otkriveno je u podrumu napuštene zgrade u bečkoj opštini Favoriten, gde su osumnjičeni sprovodili nasilje nad devojčicom. Čak su i parkovi bili mesta gde su se okupljali i gde su se dešavali jezivi događaji.

Nasilje nad devojčicom prijavila je njena majka kojoj je ćerka priznala šta trpi. Dete je, inače bilo ucenjivano i prinuđeno da ćuti, jer su nasilnici snimali scene odnosa sa njom i pretili su joj da će ih planirati na društvene mreže.

Austrijska policija je saopštila da je pokrenula istragu protiv 17 osumnjičenih, među kojima su mahom maloletnici različitih nacionalnosti, uključujući Austrijance, Turke, Makedonce, Bugare, Italijana i jednog Srbina. Žrtva i njena majka su prijavile slučaj vlastima u oktobru.

Istražitelji su saslušali 13 osumnjičenih starih 14 godina ili više, pri čemu su neki priznali dela, drugi odbacili optužbe, a jedan je čak uhapšen zbog opiranja policiji. Trenutno se materijal sa njihovih mobilnih telefona ispituje kako bi se prikupile dodatne informacije.

Kako se saznaje, snimci nađeni u mobilnim telefonima siledžija su toliko jezivi i na gotovo na svakom od njih devojčica vrišti dok je siluju.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading