MESTO UŽASA! Evo gde je MALI SRBIN sa svojim drugarima mesecima SILOVAO DEVOJČICU (12) U BEČU! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.03.2024

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je identifikovala 16-godišnjeg Ahmada kao glavnog osumnjičenog, dok je jedan od osumnjičenih, samoprozvani vođa bande, tvrdio da je zlostavljanje devojčice u stanu bio "dobrovoljni odnos".

MESTO UŽASA! Evo gde je MALI SRBIN sa svojim drugarima mesecima SILOVAO DEVOJČICU (12) U BEČU! (FOTO)

Foto: shutterstock

Uznemirujuća vest o višemesečnom seksualnom zlostavljanju devojčice (12) u Beču šokirala je javnost i pokrenula intenzivnu istragu. Optuženi, među kojima su Sirijci, Turci, Italijan, Bugarin, Srbin i Austrijanci, navodno su tinejdžerku prisiljavali na intimne odnose i zlostavljali je od februara do oktobra prošle godine.
 

 

Istraga je otkrila da su se stravični zločini događali na više lokacija u Beču, uključujući garaže, stanove, stepeništa pa čak i hotelsku sobu. Jedno od mesta užasa otkriveno je u podrumu napuštene zgrade u bečkoj opštini Favoriten, gde su osumnjičeni sprovodili nasilje nad devojčicom. Čak su i parkovi bili mesta gde su se okupljali i gde su se dešavali jezivi događaji.

Austrijski Hojte otkrio je jedno od mesto užasa gde je navodno tinejdžerka silovana i zlostavljana. Ova brutalna tinejdžerska banda je sprovodila nasilje nad devojčicom na nekoliko lokacija u Beču uključujući prazan stan u podrumu napuštene zgrade u bečkoj opštini Favoriten.

- Ovde su imali seksualne odnose sa njom -  otkrila su dva čečenska dečaka iz obližnjeg parka na Antonsplacu gde su se svi osumnjičeni okupljali i sedeli zajedno na klupama.

- Ti 15-godišnjaci su ulazili i izlazili ovde i drogirali se -  ispričala su ova dvojica tinejdžera.

Ova napuštena zgrada u koju su se sklanjali udaljena samo jednu ulicu od parka. Stepeništa i prazni spratovi bili su idealni za skrivanje i nažalost za monstruozno seksualno zlostavljanje devojčice.

Policija je po otkriću zločina zatvorila ulaz u zgradu daskama i “mesto užasa” je i službeno zatvoreno.

Zbog ovog užasnog slučaja, stanovnici Favoritena su zgroženi, šokirani i zabrinuti. Jedan od njih je istakao da je devojčica bila samo dete, izražavajući time duboku zabrinutost i saosećanje sa žrtvom.


Policija je identifikovala 16-godišnjeg Ahmada kao glavnog osumnjičenog, dok je jedan od osumnjičenih, samoprozvani vođa bande, tvrdio da zlostavljanje devojčice u stanu predstavlja "dobrovoljni odnos". Ipak, istražitelji su bili šokirani stavovima osumnjičenih tinejdžera.

Iako su privedeni, nijedan od 17 osumnjičenih nije zadržan iza rešetaka nakon saslušanja, što je izazvalo kontroverze i reakcije u javnosti. Državno tužilaštvo smatra da ne postoji dovoljno razloga za pritvor, a pravosuđe će sada morati da odluči kako dalje voditi ovaj slučaj.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading