MONSTRUMI IZA REŠETAKA! Mala Italijanka (13), žrtva grupnog silovanja u javnom toaletu, vrišteći pokušavala da se spasi! "Preklinjevam vas, preklinjem, nemojte me povrediti"!

Autor:

Svet

04.02.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je hrabro identifikovala dvojicu svojih napadača, za koje je rekla da ih poznaje od ranije, ali je izjavila da nije mogla videti lica ostalih i da ne želi lažno optužiti bilo koga. Međutim, uz pomoć dečka devojčice, preostalih pet napadača, osim jednog koji je sarađivao sa istražiteljima, takođe su identifikovani.

MONSTRUMI IZA REŠETAKA! Mala Italijanka (13), žrtva grupnog silovanja u javnom toaletu, vrišteći pokušavala da se spasi! "Preklinjevam vas, preklinjem, nemojte me povrediti"!

Foto: Shutterstock

Slučaj grupnog silovanja 13-godišnje devojčice koji se dogodio u januaru  šokirao je italijansku javnost. Incident se desio u javnom toaletu Ville Bellini u Kataniji, gde je grupa od sedam mladića, uključujući dvojicu maloletnika, napala devojčicu i naterala njenog 17-godišnjeg dečka da prisustvuje napadu.

Ono što su mali nasilnici uradili izazvalo je neviricu i šok u celoj Italiji.



Tokom suđenja, devojčica je hrabro identifikovala dvojicu svojih napadača, za koje je rekla da ih poznaje od ranije, ali je izjavila da nije mogla videti lica ostalih i da ne želi lažno optužiti bilo koga.

Međutim, uz pomoć dečka devojčice, preostalih pet napadača, osim jednog koji je sarađivao sa istražiteljima, takođe su identifikovani.

Emotivni apel devojčice dok je molila napadače da je ne povrede dodatno je istakao jezivu prirodu zločina.


- Preklinjem vas, preklinjem vas, nemojte me povrediti, pustite me... - vrištala je devojčica koja je tako pokušala da urazumi silovatelje da je ne diraju, prenosi italijanska agencija ANSA.

Ispitivanje petorice osumnjičenih biće obavljeno u ponedeljak ujutru u Palati pravde u Kataniji pred istražnim sudijom Karlom Umbertom Kanelom. Zamenik tužioca Sebastijano Ardita i zamenica Ana Trinčilo zatražili su potvrdu odredbe i izricanje zatvorskih mera za četvoricu osumnjičenih i kućni pritvor za petog koji je sarađivao u prvim fazama istrage na identifikaciji „bande” koja je navodno učestvovala u nasilju.

Bonus video

 

 

 








 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading