SNIMLJEN TRENUTAK NAPADA! OVAKO SU NAPADAČI UPALI U CRKVU I UBILI VERNIKA NAOČIGLED PRISUTNIH: Kamera zabeležila SAV UŽAS zločina u Istanbulu! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.01.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U oružanom napadu na katoličku crkvu u Istanbulu tokom nedeljne molitve, došlo je do tragičnog gubitka jedne osobe.

SNIMLJEN TRENUTAK NAPADA! OVAKO SU NAPADAČI UPALI U CRKVU I UBILI VERNIKA NAOČIGLED PRISUTNIH: Kamera zabeležila SAV UŽAS zločina u Istanbulu! (VIDEO)

Foto: https://twitter.com/marcodpIII

Dva maskirana napadača danas su u crkvi u Istanbulu ubili jednog od vernika, a sumnja se i da nije bio u pitanju teroristički akt, već da je žrtva bila ciljana meta.

U medijima se pojavio snimak na kom se jasno vidi kako dva lica ulaze u crkvu dok traje misa i ispaljuju hice na vernike okupljene u svetinji.

Podsetimo, u oružanom napadu na katoličku crkvu u Istanbulu tokom nedeljne molitve, došlo je do tragičnog gubitka jedne osobe.

Turski ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja izjavio je da su napadači nosili maske i izvršili napad tokom molitve, prenoseći šokantne vesti o ovom događaju, prenose "RIA Novosti".

Danas u 11.40 časova od posledica oružanog napada na katoličku crkvu Svete Marije u istanbulskom okrugu Sarijer, na severu grada, ubijen je državljanin D.T. - napisao je ministar Jerlikaja na Iksu.

On je naveo da su dvojica napadača nosili maske i da su "učestvovali" u nedeljnim molitvama.

On je osudio napad i dodao da nadležne institucije rade na hvatanju počinilaca i istrazi o slučaju.

Ministar Jerlikaja je istakao da su napadači uspeli da pobegnu sa mesta napada, dok policija intenzivno traga za njima. Ova potraga je izazvala napetost i zabrinutost među građanima Istanbula, dok se nadaju da će počinioci biti uhvaćeni i privedeni pravdi.

(Anadolija/RIA Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading