STRAVA U ITALIJI! Šestorica muškaraca grupno silovala devojčicu (13)! NEVEROVATNO ŠTA SU URADILI DEČAKU SA KOJIM JE BILA!

Autor:

Svet

03.02.2024

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi osumnjičeni su navodno Egipćani, a trojica, uključujući i lice koje je u bekstvu, su maloletnici.

STRAVA U ITALIJI! Šestorica muškaraca grupno silovala devojčicu (13)! NEVEROVATNO ŠTA SU URADILI DEČAKU SA KOJIM JE BILA!

Foto: shutterstock

U sicilijanskom lučkom gradu Kataniji, šest osoba osumnjičenih za grupno silovanje 13-godišnje devojčice je uhapšeno, dok policija traga za sedmim osumnjičenim, saopštili su neimenovani izvori iz italijanskog pravosuđa.

Svi osumnjičeni su navodno Egipćani, a trojica, uključujući i lice koje je u bekstvu, su maloletnici, prenosi agencija ANSA.


Grupno silovanje se dogodilo u parku Vile Belini, gde su dvojica osumnjičenih navodno silovala 13-godišnju devojčicu, dok su ostali osumnjičeni samo posmatrali.

Uz to, nasilnici su naterali devojčicinog dečka, sa kojim je bila u parku pre nego što je napadnuta, da se udalji sa mesta zločina pod pretnjom.

Podsećamo, da je i naš region bio na nogama kada je objavljeno u septembru 2022. godine da je devojčicu, staru 11 godina u Prištini, silovalo sedam muškaraca.

Jedanaestogodišnja devojčica bila je u parku u Prištini kada joj je prišao E.R. (26) i rekao joj: "Dušo, sviđaš mi se", ubrzo nakon toga joj je dodirnuo stomak i leđa. Doveo ju je u neprijatnu situaciju, ali ona nije mogla da reaguje jer joj je nasilnik stavio ruku na usta kako bi ćutala.

Tu je bio i njegov mlađi brat. Skinuli su devojčicu, a E.R. je prvi silovao, brutalno iživljavanje nastavio je njegov mlađi brat G.R. Međutim, ni to im nije bilo dovoljno, pa su im se ubrzo pridružila trojica drugara i silovali je jedan po jedan - navodeno je tada i naglašeno da je brutalno iživljavanje trajalo sedam sati.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading