INSTRUKTOR PLIVANJA (20) SILOVAO DEVOJČICU (7)! Nadzorne kamere snimile gnusan zločin, UŽAS!

Autor:

Svet

14.02.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen dvadesetogodišnji instruktor plivanja zbog silovanja sedmogodišnje devojčice.

INSTRUKTOR PLIVANJA (20) SILOVAO DEVOJČICU (7)! Nadzorne kamere snimile gnusan zločin, UŽAS!

Foto: Pixabay

Policijska uprava u Bukureštu lišila je slobode muškarca (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, saopštile su danas tamošnje vlasti. Reč je o instruktoru plivanja iz KS Dinamo, kluba koji je saopštio da je posle ovog incidenta otpustio zaposlenog.

- Policija u Bukureštu uhapsila je 20-godišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje - saopštila je danas rumunska policija.

Reč je o instruktoru plivanja iz KS Dinamo, kluba koji je saopštio da je posle incidenta otpustio zaposlenog.

- Uprava kluba sarađuje i sarađivaće sa istražiteljima radi što bržeg rešavanja ovog slučaja, stavljajući na raspolaganju snimke koje su snimile nadzorne kamere u prostoru bazena - saopštili su iz kluba.

Trinaestog februara majka devojčice prijavila je slučaj policijskoj stanici i tom prilikom rekla da je njena sedmogodišnja maloletna ćerka žrtva silovanja, a da je delo počinio njen instruktor plivanja. Reč je o Sportskom klubu Dinamo, a instruktor plivanja ima ugovor o sportskim aktivnostima sa klubom.

Prema informacijama, sedmogodišnja devojčica je bila u bazenu sa instruktorom, kada je dvadesetogodišnji mladić počinio delo, a nadzorne kamere su snimile lice mesta.

Devojčica je otišla kući, ispričala majci šta se dogodilo, a žena je obavestila policiju.

Mladić nije pružio otpor kada ga je pokupila policija, prenosi Libertatea. On je priveden na saslušanje i određen mu je pritvor do 24 sata. Sud je izneo predlog da u pritvoru bude 30 dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading