MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA SNIMAK IZ PORODIČNOG DOMA: Scena sa sinom topi srce! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović objavila snimak sa sinom, koji je sve raznežio.

MARIJA ŠERIFOVIĆ OBJAVILA SNIMAK IZ PORODIČNOG DOMA: Scena sa sinom topi srce! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Marija Šerifović nedavno je ostvarila svoj najveći san postavši majka uz pomoć surogat majke. Od tada, ona ne odvaja od svog sina, i često deli neodoljive trenutke provedene sa njim na društvenim mrežama.

U jednom od nedavnih video snimaka, Marija je pokazala svoj nežni odnos sa sinom, mirišući mu mala stopala i šaleći se na račun neopranih nogu. Pored toga, pevačica je svoje pratioce raznežila i svojim tepanjem sinu, nazivajući ga "moja kruška, moj čvarak, moja dinja, moja lubenica".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Pored nežnih trenutaka sa sinom, Marija je na kraju prošle godine istakla svoju zahvalnost zbog dobijanja deteta. Kako je napisala, oseća se u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto, i istakla je koliko je zahvalna na malenim rukicama koje su ušle u njen život.

Ovo je zaista poseban trenutak u životu Marije Šerifović, koja je kroz godine imala mnogo uspeha i briga, ali sada ističe da je srce i duša u potpunom spokoju zahvaljujući svom sinu.

 

 

 


Pevačica je tokom prošle godine imala raznovrsne aktivnosti, od koncerata, albuma, spotova, putovanja u Ameriku, do učešća u "Zvezdama Granda", ali ističe da je dobijanje deteta za nju najveći dar i ostvarenje sna.

Osim što je poznata po svojoj muzici, Marija Šerifović sada pokazuje javnosti i svoju ulogu majke, ističući koliko joj je važno vreme provedeno sa sinom. Njeni pratioci na društvenim mrežama redovno uživaju u nežnim trenucima koje pevačica deli sa njima, pokazujući svoju emotivnu stranu i duboku povezanost sa svojim sinom.

Ovaj novi period u životu Marije Šerifović predstavlja posebnu životnu avanturu, koja je obogatila njeno iskustvo i inspirisala je na novi način, kako u ličnom tako i u umetničkom smislu. S obzirom na to koliko je posvećena svom sinu, sigurno je da ćemo još mnogo neodoljivih trenutaka videti na njenim društvenim mrežama, dok ona uživa u majčinstvu i umetničkom stvaralaštvu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading