POVREĐENA MARIJA ŠERIFOVIĆ: Pevačica uhvaćena sa POVREDOM u javnosti, ne može da drži mikrofon u ruci!

Autor:

Zabava

25.02.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović uhvaćena sa povredom!

POVREĐENA MARIJA ŠERIFOVIĆ: Pevačica uhvaćena sa POVREDOM u javnosti, ne može da drži mikrofon u ruci!

Foto: instagram.com/serifovic

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović, iako povređena, ne posustaje u pripremama za predstojeće koncerte. Nedavno je objavila video snimak sa probe, gde je pokazala svoju posvećenost muzici i publici. Ovaj gest je izazvao lavinu podrške i komentara od strane njenih vernih fanova.

Iako je bila povređena i nosila steznik na ruci, Marija je bez obuće, pevajući sa puno emocije, pokazala svoju neumornu posvećenost muzici. Njeni fanovi su bili dirnuti ovim prikazom snage i predanosti, te su se ređali komentari podrške i želje za što brži oporavak.

Njeni verni fanovi su iskazali veliko interesovanje za njen naredni koncert u Zagrebu, zakazan za Dan žena, 8. marta. Komentari su se nizali brzinom svetlosti, dok su fanovi iskazivali svoje želje da prisustvuju njenim nastupima i izražavali nestrpljenje da je vide uživo.


Ovaj događaj još jednom je istakao Marijinu radnu etiku i profesionalnost, što su karakteristike koje su je izdvojile u muzičkoj industriji. Njeni fanovi su ponosni na njen trud i posvećenost, te sa nestrpljenjem očekuju njene buduće nastupe.

Marija Šerifović nastavlja da inspiriše svoju publiku svojom snagom, talentom i predanošću. Njeni koncerti su događaji koje njeni fanovi s nestrpljenjem iščekuju, znajući da će doživeti nezaboravne muzičke trenutke.

Među komentarima su se našle želje da Marija što pre ozdravi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading