MARIJA ŠERIFOVIĆ OPREMILA MAJKE I BEBE: Punih kesa stigla na humanirarnu akciju, pokazala VELIKO SRCE! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica učestvovala u humanitarnoj akciji!

Pevačicu Mariju Šerifović danas smo uslikali dok je dolazila na humanitarnu akciju koja je organizovana za roditelje i bebe. Marija je došla kolima, a kad je stigla iz gepeka je izvukla silne kese koje je spremila da pokloni, kako bi obradovala one kojima je to jako potrebno. 

Marija je nedavno postala majka, a momente svog majčinstva svaki dan deli na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagramn, gde privlači jako veliku pažnju. 

Inače, nakon što je javno podelila vest o dolasku svog sina Maria, Marija Šerifović je bila otvorena o svom iskustvu surogat majčinstva i radosti koju je osetila kada je prvi put zagrlila svog malenog sina. Njeni fanovi su bili dirnuti njenom iskrenošću i hrabrošću da podeli ovaj intimni deo svog života sa njima.

Marija na društvenim mrežama redovno drugima priča kako se navikava na roditeljstvo, pa ima puno pregleda u svojim vlogovima koje kači na Jutjub kanal.

Dugo sam se spremala za taj trenutak roditeljstva, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj. Sada svog sina volim najviše na svetu - govorila je pevačica i za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading