OVAKO SE PROVODI NOVOPEČENA MAJKA: Marija Šerifović lumpovala u Kragujevcu, evo ko je čuvao NJENOG SINA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović posetila rodni grad, pa uživala sa prijateljima

OVAKO SE PROVODI NOVOPEČENA MAJKA: Marija Šerifović lumpovala u Kragujevcu, evo ko je čuvao NJENOG SINA! (FOTO)

Foto: instagram

Pevačica Marija Šerifović nedavno je posetila svoj rodni grad, Kragujevac, prvi put od kako je postala majka. Nakon što se sa sinom vratila iz Amerike, gde su proveli vreme ne odvajajući se, Marija je odlučila da sebi priredi malo vremena za opuštanje. Uz podršku majke Verice Šerifović, koja je čuvala bebu, Marija je otišla u provod sa svojim društvom. Na Instagramu je delila snimke kako uživa sa prijateljima uz domaću rakiju i pevanje brojnih hitova, a posebno je dirnula pesma Lepe Brene "Jugoslovenka", koju je glasno zapevala.

- Moj grad. Moji ljudi - napisala je Marija, koja je pala u sevdah i pila domaću rakiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović se veseli sa prijateljima

Porodični život i muzika

Marija nedavno otkrila da njenom sinu prija muzika i da mu često peva. Otkrila je da logistika oko brige o sinu funkcioniše besprekorno, a da njen sin od rođenja voli glasnu i brzu muziku. Ova zanimljiva činjenica otkriva koliko je muzika prisutna u njihovom porodičnom životu i koliko je važna za malog naslednika.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović u provodu

Zahvalnost i spokojstvo

Marija je na kraju godine izrazila veliku zahvalnost što je postala majka. Izjavila je da je konačno, sa 39 godina, oseća da su joj srce i duša u potpunom spokoju, jer je sve došlo na svoje mesto. Ova izjava otkriva emotivnu stranu pevačice i koliko joj znači uloga majke u životu.

Poseta Kragujevcu donela je Mariji Šerifović priliku za opuštanje i provod sa prijateljima, dok je istovremeno otkrila koliko joj je važna muzika u porodičnom životu i koliko je zahvalna na ulozi majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading