OVO JE ISTINA O ŽIVOTU BORE ČORBE: Žena koja je bila KOBNA po njega bila je MILJENICA Jugoslavije, a mnogi su zaboravili na NJU!

Autor:

Zabava

02.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je ljubavni život Bore Čorbe!

OVO JE ISTINA O ŽIVOTU BORE ČORBE: Žena koja je bila KOBNA po njega bila je MILJENICA Jugoslavije, a mnogi su zaboravili na NJU!

Foto: ATA Images

Bora Đorđević, frontmen kultnog rok benda "Riblja Čorba", proslavio se pesmom "Lutka sa naslovne strane", koja je vezana za jedan neobičan susret muzičara i manekenke Biljane Nevajde Šević. Njihov susret se desio sasvim slučajno, tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, na kojoj su se odmah između njih stvorile prve simpatije.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Čorba

 


Dok je Bora svirao "Lutku sa naslovne strane", prvi put je ugledao lepu manekenku Biljanu, što je bio početak njihove ljubavne priče. Desetak godina kasnije, sasvim slučajno su se ponovo sreli u Splitu, što je rezultiralo početkom njihove veze. Međutim, ova ljubav nije potrajala dugo, jer je Biljana odlučila da napusti Bora i Beograd zbog drugog muškarca, te se preselila u Sarajevo, gde se udala i dobila dete.

Nakon rastanka, Bora je napisao pesmu "Ostani đubre do kraja", koja je postala jedna od najpopularnijih pesama benda. Čak je posvetio Biljani čak tri pesme, a kada ju je ostavila, pročitao joj je stihove ove numere, izazvavši njenu ravnodušnost. Biljana je otkrila da joj je u početku zazvučalo pomalo grubo, ali da je kasnije shvatila dubinu pesme i očaravajuću osobu koja je inspirisala Bora.

Foto: ATA Images

Bora Čorba slike

 


Ova neobična ljubavna priča između rokera i manekenke ostavila je trag u istoriji jugoslovenske muzike, a pesma "Ostani đubre do kraja" i dalje je jedan od najupečatljivijih simbola njihove ljubavne priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading