BORA ČORBA IMA OZBILJNE PROBLEME S PLUĆIMA, LEČI SE U SLOVENIJI: Manekenka iz rokerovog spota otkriva detalje njegovog zdravstvenog stanja (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena "lutka sa naslovne strane" za naš portal priča kako se plašila da joj godina ne počne s tužnim vestima, jer je navodno upućena u to da Đorđević ima veliki problem sa zdravljem.

Čuvena ''Lutka sa naslovne strane'' kojoj je Bora Đordević posvetio ovu pesmu krajem sedamdesetih, Latinka Meri Cakić, otkriva kako se pevač sada oseća. 

Pored toga što joj je rokenrol zvezda posvetila ovaj hit koji će ostati za sva vremena, ona se pojavila i u spotu 1978. godine gde je aposlutno izdominirala, ali i šokirala domaću javnost svojim izgledom.

Meri nam je za Republiku otkrila kako je izgledao njen i Borin poslednji susret.

- Poslednji put smo se videli kada je bio koncert Atomskog skloništa u Beogradu. Rekao mi je da mnogo dobro izgledam. Zvao me je da idem kod njega kući na žurku - rekla je Meri za naš portal, pa otkrila da Bora ima ozbiljnih zdravstvenih problema:

- Mnogo je bolestan. Ovih dana sam plakala. Ima velike probleme sa plućima. Plašila sam se da će mi ova godina početi sa tužnim vestima. Odložio je novogodišnji koncert u Nišu. Rekla sam mu da je kameleon, a on meni da se kaje što nisam išla sa njim na turneju onda kada smo sarađivali. Bila sam mnogo dobra riba, plašio se da će muškarci napraviti haos. Iskreno se nadam da će se izvući, ali volela bih kada bi on uspeo da napravi oproštajni koncert. Region će patiti ako se njemu nešto desi. Sada je u Ljubljani i leči se tamo. Poručujem mu da bude hrabar i jak. Da ga bog pogleda. Da nije bilo Bore, ne bi bilo ni mene. Bora je u meni video talenat, a ostali su samo hteli da me strpaju u krevet. On mi je obeležio život.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Bora Đorđević je jedna od najvećih rok zvezda na ovim prostorima

Cakićka se osvrnula i na to što je mnogi smatraju pretečom današnjih starleta.

- Ja nisam prva starleta Jugoslavije. Ne mogu ja da se poredim sa Dalilom i Šanom. Ja imam školu i obrazovanje. Ja sam talentovana osoba. Da nisam, Bora me ne bi ni pogledao. Prve starlete su bile Zorica Gajdaš i Milja Vujanović. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading