BORI ČORBI UGROŽENO ZDRAVLJE: Lekari ZABRINUTI, hitno otkazan koncert u NIšu za Novu godinu!

Autor: P. R.

Zabava

29.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su mu zabranili da se izlaže naporima!

BORI ČORBI UGROŽENO ZDRAVLJE: Lekari ZABRINUTI, hitno otkazan koncert u NIšu za Novu godinu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Legendarni srpski sastav "Riblja čorba" iznenadio je mnoge fanove otkazivanjem nastupa u Nišu na trgu Kralja Milana. Nažalost, razlog za otkazivanje koncerta je bolest frontmena Bore Đorđevića, koji se bori sa jakom upalom pluća. Iako su mnogi već dugo pripremali za ovaj događaj, Bora je primoran da se povuče zbog zdravstvenih razloga.

U izvinjenju, Bora Đorđević je istakao da mu je doktor zabranio svaki napor, te da bi nastup samo pogoršao njegovo zdravstveno stanje. Ipak, optimističan kao i uvek, poručuje organizatorima da će se pobediti bolest i da će se uskoro videti sa svojom vernom publikom.

- Izvinjavamo se do neba što nećemo moći da se, u Nišu i Boru, zajedno radujemo Novoj godini. Bori su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima jer ima jak grip kao i probleme sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi evo nas na novim druženjima. Izvinjavamo se organizatorima, kao i svima kojima smo pokvarili planove. Volimo vas, srećna Nova godina - poručio je Bora organizatorima iz gradskih struktura uprave.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Čorba otkazao nastup u Nišu zbog zdravlja

Inače, iako je otkazan nastup "Riblje čorbe", u toku su pregovori sa bendom "Van Gog" koji bi mogao da preuzme ulogu u stvaranju odlične atmosfere za publiku u Nišu. Ovaj bend već je nekoliko puta pokazao svoj profesionalizam i pružio nezaboravne nastupe u ovom gradu.

Za doček Nove godine u Nišu najavljeni su nastupi pevača Violete Viki Miljković i Bobana Zdravkovića, što će svakako biti sjajan način da se završi godina.

Bora Đorđević, inače poznat po svojoj energičnoj izvedbi na koncertima, izjavio je nedavno da je za njega "minuli rad bio lomljenje čaša u kafanama", ali sada, nažalost, ova bolest zahteva svu njegovu pažnju i odmor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading