NEVIĐENA VRISKA U DOMU NATAŠE BEKVALAC: Pevačica usnimila haos, sve se orilo (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

29.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve objavila na društvenim mrežama!

NEVIĐENA VRISKA U DOMU NATAŠE BEKVALAC: Pevačica usnimila haos, sve se orilo (FOTO)

Foto: Republika TV

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da deci priredi nezaboravan doživljaj za praznike. Naime, u svom domu je organizovala susret sa luksuznim maskotama Grinčom i Patuljicom, a reakcija dece bila je više nego emotivna. Njihovo oduševljenje i sreća bili su neizmerni, a sve detalje ovog nezaboravnog dana Nataša je podelila na svom Instagram storiju.

Osim susreta sa Grinčom i Patuljicom, deca su imala priliku da se susretnu i sa Deda Mrazom, koji im je doneo poklone. Njihova radost i uzbuđenje bili su zarazni, a ceo događaj pretvorio se u pravu bajku za najmlađe. Svi zajedno su uživali u novogodišnjim čarolijama, a poseban trenutak bio je kada su se svi zajedno fotografisali sa maskotama.

Inače, Bekvalčeva je ove godine svoju jelku okitila na veoma neobičan način - do plafona, samo zlatnim nitima, bez ukrasa. Ovaj jedinstveni pristup ukrašavanju jelke pokazuje Natašinu kreativnost i originalnost. Takođe, pevačica je podelila svoj stav o ispunjavanju želja, ističući važnost realnosti i skromnosti. Planira da ispuni želje svojim ćerkama, ali istovremeno ih uči vrednosti realnih očekivanja i truda.

- Ja stvarno pišem pismo Deda Mrazu sa ćerkama, za mene je to metafora a oni dok god budu želeli da veruju ja im neću rušiti sneška. Meni niko ne ispunjava želje, što poželim uglavnom ispunim. Trudim se da ne budem bahata i nerealna već da budu u skladu sa mojim očekivanjima. Da ne zvuči ovo kao neki luzerski govor ali stvarno gledam život realno. Kada ga pumpamo onda se brže razočaramo - rekla je Nataša koja je već odlučila da ispuni želje Katji i Hani jer nisu preterane.

Republika

Foto: Republika TV

Nataša Bekvalac o Deda Mrazu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading