POZNATA JOŠ DVA GOSTA NA VELIKOM KONCERTU "ATOMSKO SKLONIŠTE I PRIJATELJI"

Autor:

Zabava

24.10.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Čorba i Tifa pevaju u čast Serđa Blažića!

POZNATA JOŠ DVA GOSTA NA VELIKOM  KONCERTU "ATOMSKO SKLONIŠTE I PRIJATELJI"

Foto: Mts dvorana/promo

Bora Đorđević, frontmen Riblje čorbe i Tifa, nekadašnji pevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta, pridružiće se grupi muzičkih velikana koji će 22. novembra u mts Dvorani održati koncert "Atomsko sklonište i prijatelji", posvećen prvom pevaču legendarnog sastava - Serđu Blažiću.
 
Ovaj ekskluzivni koncert  koji više neće imati svoju reprizu u Srbiji, obeležiće prisustvo prijatelja benda, pa će publika hitove Pomorac sam majko, Pakleni vozači, Devojka broj 8 i druge , moći da čuje u izvođenju Bore Đorđevića, Tife, kao i prethodno najavljenih: braće Jelić iz YU Grupe, Zvonimira Đukića Đuleta, frontmena benda Van Gogh, Pere Galića iz Opće Opasnosti, Jurice Pađena iz sastava Aerodrom.
 
Svi oni će  zajedno učniniti svojim notama i glasovima da legendarni Atomci na veoma posebnom koncertu, pod nazivom SERĐO ŽIVI , na istorijski način naprave omaž sećanju čuvenom Serđu.

Podsetimo, Blažić je kao frontmen označio veoma značajan period razvoja popularne grupe, od osnivanja benda 1977. do svoje prerane smrti 1987. godine.

Serđo i Atomsko Sklonište su bili jedan od bitnih aktera tadašnje jugoslovenske rock scene, a Blažić je sa bendom snimio blizu 10 albuma. Nakon Serđove smrti, Atomci su nastavili dalje, vokal je preuzeo Bruno Langer, a nezaboravni Serđo se preselio u rok legendu.

KUPOVINA KARATA NA MTSDVORANA.RS, TICKETS.RS I EFINITY.RS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading