VOLI DUBAI, BESNE MAŠINE I BRZ ŽIVOT: Šokiraće vas biografija Mladenovićkinog UHAPŠENOG dečka - drug je poznatog influensera!

Autor:

Zabava

24.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Region je šokirala vest o incidentu pevačice Aleksandre Mladenović i njenog bivšeg dečka, koji ranije nije bio poznat javnosti!

VOLI DUBAI, BESNE MAŠINE I BRZ ŽIVOT: Šokiraće vas biografija Mladenovićkinog UHAPŠENOG dečka - drug je poznatog influensera!

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr

Stefan Čečar

Pevačica Aleksandra Mladenović i njen bivši dečko Stefan Čečar (24) sinoć su se našli u centru skandala. Pevačica ga je prijavila policiji zbog pretnji i nasilja, a on je priveden nakon što je prekršio zabranu prilaska. Javnosti do sada nije bio poznat, a sa njom je bio u vezi dva meseca, prenosi "Informer".

Republika

Foto: shutterstock, Paparazzo lov

Aleksandra i Stefan

Kako se dalje navodi, poreklom je Bosanac, a navodno je studirao pravo u Beogradu. Drug je popularnog crnogorskog influensera Jovana Radulovića Jodžira.

Čečar ne živi u Beogradu, već u Sarajevu, ali je poslednjih meseci u Srbiji, gde je započeo vezu sa pevačicom, koju je upoznao preko društvene mreže Instagram.

Na društvenim mrežama često kači fotografije skupocenih vozila i plovila, a neretko boravi u Dubaiju. 

Podsetimo, mladić je sinoć napravio skandal ispred stana pevačice nakon čega se najpre sam prijavio u policijsku stanicu, gde mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska Aleksandri. A nakon toga je ponovo došao ispred njene zgrade gde je pokušavao da uđe u njen stan i zahtevao komunikaciju s njom, posle čega je i priveden i zadržan u policijskoj stanici. 

- Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime - rekla je pevačica za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading