UHAPŠEN MLADENOVIĆKIN BIVŠI: Prekršio zabranu prilaska, policija dva puta reagovala!

Autor:

Zabava

24.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Aleksandre Mladenović uhapšen je nakon incidenta sa pevačicom!

UHAPŠEN MLADENOVIĆKIN BIVŠI: Prekršio zabranu prilaska, policija dva puta reagovala!

Foto: shutterstock, Paparazzo lov

Stefan Čečar, bivši dečko Aleksandre Mladenović, uhapšen je nakon što je prekršio zabranu prilaska pevačici, saznaje "Informer". Ona je sinoć oko 22.30 časova pozvala policiju i rekla da je on proganja, preti ubistvom i samoubistvom, da dolazi na vrata njenog stana, zvoni, lupa i zahteva kontakt.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Aleksandra i Stefan

Kako pevačica tvrdi, Stefan je neuračinljiv, slao joj je snimke kako pokušava da se obesi, ali i poruku "uništiću te". Kako je dalje Aleksandra navela, on joj je pokazivao i pištolj, a zatim se udaljio sa mesta njenog stanovanja.

- Stefan se udaljio do dolaska policijskih službenika na njenu adresu, a potom je u ponoć pristupio u stanicu, u kojoj mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska, međutim, Stefan je hitnu meru zabrane prilaska odmah prekršio, tako što je otišao na adresu stana Aleksandre Mladenović, lupao joj na vrata, zvonio, zahtevao da pričaju i pozvao na broj telefona. Pevačica ga je ponovo prijavila policiji, nakon čega su policijski službenici ponovo reagovali i priveli Stefana nakon čega su ga doveli u stanicu i određeno mu je zadržvanje uz prekršajnu prijavu. O njegovom kršenju hitne mere postoje i dokazi sa kamera video-nadzora, a pevačica je napravila i audio-snimak razgovora - kaže izvor "Informera".

Republika

Foto: Shutterstock, Pink

Aleksandra Mladenović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading