DEČAK SE VRATIO IZ MRTVIH I SAMO JE POSMATRAO MAJKU: Rekao joj je JEDNU REČENICU od koje se naježila (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

24.10.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio je dugo čuvanu tajnu.

DEČAK SE VRATIO IZ MRTVIH I SAMO JE POSMATRAO MAJKU: Rekao joj je JEDNU REČENICU od koje se naježila (FOTO/VIDEO)

Foto: YouTube/The 700 Club

Jednog lepog nedeljnog jutra 1997. godine, Džuli Kemper, njen suprug Andi i osmogodišnji sin Landon vozili su se iz crkve kada su doživeli užasnu nesreću. Sina Landona su izvukli iz zadnjeg dela automobila, nije disao, izveštavao je tada CBN.

Dok su ih hitno prevozili u bolnicu, dečak je gubio dah, te se lekari nisu mnogo nadali da će preživeti. Porodica je obaveštena da će ako preživi imati oštećenje mozga, te da neće moći da hoda i jede. Njegova majka bila je skrhana.

- Bila sam očajna da bih to tek tako prihvatila. Htela sam da uradim sve samo da mu bude dobro. On je sve što imam - kaže ona i objašnjava da se nakon sahrane muža osećala potišteno i užasno.

Foto: YouTube/The 700 Club

Landonova majka priča kako se probudio bez oštećenja mozga

Nakon dve nedelje u komi, on je otvorio oči i nije imao oštećenje mozga kako su predviđali, ali morala je da mu kaže da je njegov otac preminuo tokom nesreće. Pitala ga je da li zna gde mu je otac, odgovorio je:
 

- Da znam, video sam ga na nebu - rekao je tada. 

Sada već odrastao dečak kaže:

- Sećam se da sam mogao da vidim tatu i njegovog prijatelja Olana Palmera koji je preminuo mesec dana pre njega i njegovog sina Neila Palmera koji je preminuo godinu pre. Bilo je smešno jer smo svi kao stajali na trgu. Niko nije rekao ni reč jedno drugom, samo smo stajali.

Njegova majka kaže da joj je tada ispričao da je video njeno drugo dvoje dece. Ona je imala dva pobačaja pre njega, a on to nije znao. Tvrdi da je "razumeo" da su mu to braća i sestre iako to niko pre nije pomenuo.

 BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading