HITNO OGLAŠAVANJE ISAKA ŠABANOVIĆA! Mladenovićkin bivši ga optužio da je bio NASILAN prema njoj, on besan kao ris!

Autor:

Zabava

24.10.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isak Šabanović se oglasio nakon što ga je bivši dečko Aleksandre Mladenović optužio da je bio nasilan prema njoj!

HITNO OGLAŠAVANJE ISAKA ŠABANOVIĆA! Mladenovićkin bivši ga optužio da je bio NASILAN prema njoj, on besan kao ris!

Foto: Instagram.com

Pevačica Aleksandra Mladenović sinoć se našla u cetnru sklandala, kad je njen bivši dečko, izvesni Stefan, objavio privatne fotografije, a potom i prepisku sa njom. Došlo je do incidentan, a Aleksandra ga je prijavila policiji. On se oglasio za domaće medije i naveo da nije on bio nasilan prema njoj, već Isak Šabanović.

- Nisam je prevario, niti sam digao ruku na nju! Momak koji joj je udario šamar je Isak Šabanović. Izmišlja da sam joj ukrao novac. Do sinoć smo bili zajedno. Izačao sam sinoć iz stana jer nisam mogao da trpim psihičko maltretiranje - kazao je Stefan za "Informer".

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Aleksandra i Stefan

Hitno se oglasio i Šabanović, koji nije želeo da ima veze sa ovom pričom.

- Samo mene zaobiđite s ovim. Nema šta da demantujem. Ovo me ne zanima - poručio je Šabanović za "Informer".

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Isak Šabanović

Podsetimo, sinoć je došlo do drame ispred pevačicinog stana. Njen momak, sa kojim je tek raskinula, pokušao je da uđe u stan, a potom krenuo da objavljuje njihove fotografije. Ona je pozvala policiju i pojavile su se dve patrole. U pratnji policije je otišla u stanicu i dala izjavu o incidentu.

- Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima. Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće - započela je pevačica, pa nastavila:

- Bili smo zajedno dva meseca. Inače ne dajem informacije o privatnom životu, iskreno smučilo mi se, posle ovoga tek neću davati izjave! Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga i pio je neke tablete, imao je pištolj kod sebe, hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima - kazala je Mladenovićeva za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Shutterstock, Pink

Aleksandra Mladenović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading