ČAJ I KOLAČIĆI ZA NEPRIJATELJA! Hamas pustio dve bake na slobodu, a ovaj snimak pokazao je celom svetu BESMISLENOST RATOVA

Autor:

Svet

24.10.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko na društvenim mrežama nije ostao ravnodušan na ovo

ČAJ I KOLAČIĆI ZA NEPRIJATELJA! Hamas pustio dve bake na slobodu, a ovaj snimak pokazao je celom svetu BESMISLENOST RATOVA

Foto: x/in context

Hamas je jutros objavio snimak na kojem se vidi trenutak oslobađanja dveju baka koje su držane kao taoci.

Nurit Kuper i Jošaved Lifšic su pre puštanja na slobodu skuvale čaj pripadnicima Hamasa i zajedno s njima pojele su kolačiće.

Portparol izraelskog premijera izdao je saopštenje o oslobađanju starijih Izraelki ne izustivši ni reč o tome kako su ih pripadnici tretirali, što se može videti na snimku.

"Specijalni izaslanik za otete i nestale osobe izvestio je da su Nurit Kuper (79) i Jošaved Lifšic (85) puštene iz ruku terorističke organizacije Hamas", stoji u saopštenju.

 

 

Njih dve otete su tokom napada iz svojih domova u kibucu Nir Oz. Amiram, 85-godišnji Nuritin suprug i Oded, 83-godišnji suprug Jošaved, koji su oteti zajedno s njima, još su u rukama Hamasa zajedno s ostalim otetima, a izraelske vlasti će nastaviti da rade na njihovom oslobađanju.

Izraelske odbrambene snage (IDF) i bezbednosne službe naporno su radile poslednjih nekoliko dana kako bi oslobodile ove žene i prevladale brojne poteškoće koje je postavio Hamas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading