EVO KOGA JE MLADENOVIĆKA PRIJAVILA POLICIJI! Tragaju za njenim bivšim dečkom, on sve NEGIRA: Isak Šabanović joj je udario ŠAMAR, ne ja!

Autor:

Zabava

24.10.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se našla u jeku skandala, bivšeg prijavila policiji, on izneo šokantne optužbe!

EVO KOGA JE MLADENOVIĆKA PRIJAVILA POLICIJI! Tragaju za njenim bivšim dečkom, on sve NEGIRA: Isak Šabanović joj je udario ŠAMAR, ne ja!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je u pratnji nekoliko policijskih patrola odvedena u SUP kako bi dala izjavu, a za njenim bivšim dečkom policija intenzivno traga, saznaje "Informer".

Izvesni Stefan, njen bivši dečko objavio je niz optužbi na njen račun, a potom izjavio da je ona ranije pretrpela nasilje od strane bivšeg dečka Isaka Šabanovića, a ne od strane njega.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Mladenović

- Idi i ne vraćaj se više! Voliš muškarce, varao si me, naručivao si devojke. Imao si pre nedelju dana drugu sa kojom si dugo. Mrtav si za mene! Mrtav! - poslala je najpre Aleksandra poruku svom dečku gde ga je, između ostalog, optužila da voli pripadnike istog pola, a onda je on odgovorio putem Instagrama:

- Nikad se nismo videli, upoznali, a prvu noć me je zvala kod sebe u stan gde sam boravio tri, četiri dana mrtva pijana i ja nastavim vezu sa takvom devojkom. Prvo krevet, pa upoznavanje, a ovako glumi poštenje. Prvu noć kada sam došao otvoreni kondomi i ladica, fale dva. Ko zna gde je bila burna noć. Toliko od mene - napisao je dečko na Instagram profilu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Mladenović

On se kasnije i oglasio za medije i izneo šokantne tvrdnje:

- Nisam je prevario, niti sam digao ruku na nju! Momak koji joj je udario šamar je Isak Šabanović. Izmišlja da sam joj ukrao novac. Do sinoć smo bili zajedno. Izašao sam sinoć iz stana jer nisam mogao da trpim psihičko maltretiranje - izjavio je Stefan za "Informer".

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Isak i Aleksandra

Aleksandra se brzo oglasila i demantovala njegove navode, te otkrila šokantne detalje iz odnosa sa bivšim dečkom. Inače, njih dvoje je nedavno uhvatila ekipa emisije "Paparazzo lov", a u nastavku možete pogledati šta su tada radili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading