OGNJEN AMIDŽIĆ UZVRATIO SELMI BAJRAMI: Novi rat dma estradu, voditelj postavio pevačicu na mesto!

Autor:

Zabava

23.10.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Pinka otkrio da mu se pevačica izvinila i rekla da se ništa što je javno rekla nije odnosilo na njega i njegovu emisiju, već na folkera.

OGNJEN AMIDŽIĆ UZVRATIO SELMI BAJRAMI: Novi rat dma estradu, voditelj postavio pevačicu na mesto!

Foto: ATA Images

Voditelj Pinka Ognjen Amidžić progovorio je o incidentu koji se dogodio u njegovoj emisiji "Amidži šou" kada se pevačica Selma Bajrami pobunila zbog toga što njen vremešni kolega Era Ojdanić priča o seksu sa i po nekoliko decenija mlađim devojkama. Ona je tada navela da joj je jako neprijatno jer emisiju gleda i njena familija, te da Era može deda da joj bude.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Selma Bajrami ima veoma provokativne nastupe i uvek je seksi na sceni


- Selma je pokušala u nekom trenutku nešto, ja sam, veruj mi, bio blag, ali vrlo korektan, a i činjenicama sam objasnio neke stvari koje ne bi trebalo da se dovode u pitanje. I sama je shvatila i izvinila mi se i vidim da je i objave neke stavljala da se to nije odnosilo na mene, tako da ok, mislim da je i sama razumela. Tako da to šta se desilo mislim da je potpuno nešto drugo u pitanju, a ne ono što je ona pokušala da spakuje. Jer, ništa njoj nije bilo upućeno nijednog trenutka, emisija je živa i to je sve zabava - rekao je Ognjen za Skandal, te dodao:
- Seks odavno nije tabu tema, usput, ako ćemo o tome pričati, i njeni nastupi, pesme, spotovi su uvek bili provokativni i vrlo seksualni. 

 

 

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić rado priča o svojim seksualnim iskustvima

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džonko

24.10.2023 14:40

ERA OJDANIĆ-BOLESNIK... IZOPAČENI FOLIRANT KOGA TREBA SMESTITI NA PSIHIJATRIJU...!!!