ERA JE SLINIO NADA MNOM, OBLIZIVAO SE! Pevačica van sebe nakon pevačevih vulgarnih poteza

Autor:

Zabava

18.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica na sva usta napljuvala starijeg pevača, ne dolazi sebi od šoka.

ERA JE SLINIO NADA MNOM, OBLIZIVAO SE! Pevačica van sebe nakon pevačevih vulgarnih poteza

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/AmiG Show

Selma Bajrami oplela po Eri Ojdaniću, te priznala da joj je bilo veoma neprijatno u emisiji dok je on pričao o seksualnim fantazijama sa mnogo mlađim devojkama od njega.

Naime, Selma je rekla da Era može deda da joj bude, te da treba da ga bude sramota godina, budući da se ponaša raskalašno, da se oblizivao nad njom.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Selma Bajrami

- Toliko mi je bilo neprijatno zbog Ere Ojdanića. Jako sam se loše osećala zbog vulgarnih ispada Ere, plazio se, slinio je nada mnom sve vreme. Pričao o s*ksualnim stvarima, može da mi bude deda. Familija koja to prati na malim ekranima, a on se tako ponaša. U jednom momentu nisam htela da ćutim, bilo mi je neugodno zbog Ere Ojdanića.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić

Nisam kritikovala Ognjenovu emisiju, mislila sam da će shvatiti da je problem u Eri, jer ne želim da emisija od u pogrešnom smeru. Cenim Ognjena Amidžića i “Pink” televiziju sa kojom imam 25 godina odličnu saradnju. Nisam se zamerila sa Ognjenom, prijateljski smo se izljubili - rekla je ona tokom lajva na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading