BUGARKA SNIMILA HIT SA EROM OJDANIĆEM, PA NESTALA SA ESTRADE: Da li se sećate lepe pevačice?

Autor:

Zabava

23.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov duet napravio je veliki bum na javnoj sceni!

BUGARKA SNIMILA HIT SA EROM OJDANIĆEM, PA NESTALA SA ESTRADE: Da li se sećate lepe pevačice?

Foto: youtube.com/printscreen

Poznata bugarska pevačica Reni napravila je potpunu pometnju na našoj estradnoj sceni kada je snimila duet sa Erom Ojdanićem. Naime, njih dvoje su pre više od dvadest godina izbacili pesmu "Mercedes" koja je napravila veliki muzički bum na javnom sceni i vrlo brzo postala veliki hit koji su svi pevali. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Era Ojdanić i Reni

Atraktivna Bugarka tad je za produkciju Grand izdala ceo album, gde se jedna pesma posebno izdvojila u odnosu na druge, a radi se o "Slobodna sam kao ptica". 

Iako je Reni imala velike turneje i mnoštvo nastupa, u jednom momentu odlučila je da se povuče sa domaće javne scene. Ipak, iako je ne viđamo u medijima, ona od pevanja nije odustala već se posvetila bugarskom tržištu gde i dalje uživa veliku popularnost.

Rani je dosta radila na svom fizičkom izlgedu i napravila je neko promene. Ranije je bila poznata po svojoj bujnoj, kovrdžavoj kosi, dokje danas veoma atraktivna plavuša. 

 

 

Podsećamo, pesma "Mercedes" ponovo je zaživela jer su je na ovogodišnjen vašaru u Šapcu zajedno izveli Era i pevačica Vesna Vukilić Vendi. Snimak je postao viralan na mrežama, a atmosferu su doveli do usijanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading