ANDREANA ČEKIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Na početku karijere izgleda totalno drugačije, ŠOK TRANSFORMACIJA!

Autor:

Zabava

23.09.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je vredno radila na svom izgledu!

ANDREANA ČEKIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Na početku karijere izgleda totalno drugačije, ŠOK TRANSFORMACIJA!

Foto: ATA Images

Andreana Čekić

Pevačicu Andreanu Čekić javnost je upoznala kad se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", gde je odmah privukla veliku pažnju i svojom bojom glasa i vokalnim sposobnostima izdvojila se u odnosu na većinu takmičara. 

Pevačica je tokom godina vredno i naprno radila i ulagala u svoj lik i delo, te je jako brzo nakon što se završila sezona tamičenja u kojem je učestvovala počela da niže hitove, ali i da punom parom radi na svom fizičkkom izgledu. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Andreana Čekić

Kao i mnoge dame sa estrade Adreana je želela da svoj izgled dovede do savršenstva, pa se podvrgla različitim korekcijama koje su promenile njen lično opis. 

Kako je vreme prolazilo njen lik je postajao sve drugačiji, a danas važi za jednu od najatraktivnijih dama na javnoj sceni. 

Podsećamo, folk pevačica Andreana Čekić više puta je bila meta podsmeha zbog toga što je uveravala ljude da je Zemlja ravna ploča, a od svoje netačne teorije nije odustala, već je nedavno u emisiji "Amidži šou" održala novi čas geografije. Ognjen Amidžić joj je u šali poklonio globus koji je ravan, budući da je kod njega svojevremeno objašnjavala svoju teoriju, a onda je rešila da "održi drugi čas".

- Ako je ovde magnetno polje, a ovde Antartik, po verovanju ravne zemlje ima i firmament, poklopac, Sunce kruži kao cajger od sata i nije toliko daleko, nego je mnogo bliže. Samim tim osvetljava samo neke regije, tu kuda prolazi, tako i mesec...", samouvereno je objašnjavala ona i dodala: "Ja ne mogu da prihvatim da živim na rotirajućoj lopti u nečemu, ja to neću da prihvatim! Moj osećaj mi govori da živimo na ravnoj površini - govorila je ona. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Andreana Čekić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading