SEĆATE LI SE LJUTOG BEOGRAĐANINA NA AUTO-PUTU U HRVATSKOJ? Posle osam godina postao viralan NOVIM SNIMKOM koji je zasmejao sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.09.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leo Mujić je pre osam godina postao zvezda na društvenim mrežama, a njegova nova izjava odmah je postala viralna!

SEĆATE LI SE LJUTOG BEOGRAĐANINA NA AUTO-PUTU U HRVATSKOJ? Posle osam godina postao viralan NOVIM SNIMKOM koji je zasmejao sve! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen

Leo Mujić, koreograf iz Beograda, već je osam godina hit na društvenim mrežama i to zbog izjave o gužvama na auto-putu u Hrvatskoj. Tada je na pitanje novinarke HRT-a da li je gužva na auto-putu on odgovorio:

- A šta mislite? Nije gužva, nego je katastrofa. Uvedite vinjete, na šta liči ovo, kakvo iživljavanje. Petkom se uvek zezne čovek kad ide, zar je onda svaki petak izuzetak? Stay out of the highway in the fridays (Ne idite auto-putem petkom). Šta je ovo, Mad Max (Pobesneli Maks)? Seriously (Ozbiljno)? - rekao je tada Leo, pa dao savet novinarki da se zaštiti od sunca:

- Kakvo je ovo maltretiranje, da se turisti dvaput razmisle da li će doći ili ne. Šta se kuvate, gde je vama sun protection (zaštita od sunca, gde su vam kapice?  rekao je on tada.

@hrvatska_radiotelevizija [Arhiva HRT-a🎥] Sjećate li se ljutog Beograđanina koji je zapeo u gužvi na A1 i njegovog slavnog savjeta za zaštitu od sunca? A kako se vi štitite?🌞 #hrtvatskaradiotelevizija #madmax #gužve #autocesta #lučko ♬ original sound - HRT

Osam godina kasnije, Leo je ponovo postao viralan na društvenim mrežama. Naime, svetski poznati umetnik Lunar je na uglu Preradovićeve i Masarikove oslikao ulicu, a novinar je Lea pitao šta misli o muralu.

- Mural inače nije na ulici, mural je u prevodu zid. Dakle, ovo zid nije, ovo je trotoar iliti wannabe bivša ulica. Pa, simpatičan je, malo se već uprljao, to mu je verovatno posao budući da nije mural - rekao je Leo za Index.hr, pa dodao:

- Ponavljam još jednom, ovo nije grafit. Grafit se pravi od spreja za automobile, sećate se toga. Moraću vas ponovo ispraviti, nije grafit. Ima posebnu teksturu koja je napravljena, na kojoj deca mogu i plesati. Treba manje toga, treba malo više zatvoriti ulice.

Lea je novinar upitao da li ima dovoljno umetnosti na šta je odgovorio sledeće:

- Znate li ko sam ja? - rekao je Leo, koji je inače plesač i koreograf koji se proslavio koreografijom baleta Ana Karenjina u zagrebačkom HNK te koreografijom i režijom baleta Opasne veze na Dubrovačkim letnjim igrama 2014. godine. 

Novinar nije mogao da ga prepozna.

- Umetnosti ima dovoljno, ali očigledno ste mi sada dokazali da nema dovoljno kupaca za istu - izjavio je Leo.

@index.hr He is back 😎 Njegov komentar o gužvi na A1 je bio legendaran, a sad je komentirao pješačku zonu u Zagrebu #leomujic #zagreb #viral #fyp #lunar ♬ original sound - Index.hr

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading