ŠOK! Kolega POCEPAO Bojani Ristivojević haljinu - procurio voditeljkin snimak!

Autor:

Zabava

22.09.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snima Bojane Ristivojević iznenadio sve!

ŠOK! Kolega POCEPAO Bojani Ristivojević haljinu - procurio voditeljkin snimak!

Foto: Instagram.com

Voditeljka televizije Prva, Bojana Ristivojević, danas je šokirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila video, na kom je svom kolegi na zanimljiv način čestitala rođendan.

Republika

Foto: Instagram.com/bokalica

Bojana Ristivojević

Naime, ona je imala haljinu napravljenu od novina, a potom mu je otpevala rođendansku pesmicu, te mu dozvolila da haljinu i pocepa.

- Nadam se da mi moj dragi kolega Vlada neće zameriti na tome što ću ovaj video podeliti sa vama. Danima su svi iz redakcije diskutovali o tome kako ga iznenaditi za rođendan ( jer je naglasio da ne voli iznenadjenja), reč je o jako ozbiljnoj, obrazovanoj i poslu predanoj osobi...Ali moj performans je kažu nadmašio i njihov više nego kreativan poklon - napisala je Bojana i dodala:

- Nasmejala sam Vladu što je bio moj primarni zadak, usput i redakciju i prekinula sastanak - bez da si me iskritikovali - napisala je voditeljka kao opis videa.

Republika

Foto: Instagram.com/bokalica

Bojana Ristivojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading