''IZVRŠIO SAMOUBISTVO'' PA POSLE 10 GODINA PRONAĐEN ŽIV I ZDRAV! Ostavio tri oproštajna pisma, iscenirao svoju smrt, a onda je BIZARNA ISTINA izašla na videlo! (FOTO)

Autor:

Svet

22.09.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažirao je sopstvenu smrt, iza sebe ostavio dve ćerke i suprugu, a onda posle 10 godina otrkiveno da je živ i u Grčkoj.

''IZVRŠIO SAMOUBISTVO'' PA POSLE 10 GODINA PRONAĐEN ŽIV I ZDRAV! Ostavio tri oproštajna pisma, iscenirao svoju smrt, a onda je BIZARNA ISTINA izašla na videlo! (FOTO)

Foto: lecceprima

Adamo Gera

Italijan Adamo Gera (55) nestao je pre deset godina, a svojim najbližima je ostavio tri pisma da će okončati svoj život. Pisma su pronađena u kući, a namenjena su bila roditeljima, prijatelju i supruzi Rafaeli.

- Zdravo mama i tata. Nemam mnogo reči da vam kažem, ali nažalost stvari su uvek išle naopako. Potrudiću se da ovaj poslednji korak učinim na pravi način kako ne biste doživeli bol moje sahrane. Došlo je vreme da se stavi tačka - napisao je u jednom svom pismu i dodao da je razlog njegovog samoubistva to što se zadužio kod opasnih ljudi.

Međutim, nedavno je pronađen živ i zdrav u Grčkoj gde ima i svoju radnju, a punih deset godina nije pokušao da stupi u kontakt sa suprugom i dve ćerke  koje su imale 16 i 12 godina kada ih je napustio.

 

 

Ćerke je nakon što su tri dana proveli zajedno predao supruzi sa kojom se razvodio i otišao u svom crnom terencu. Automobil je pronađen u blizini luke Ankona gde je kupio kartu za trajekt do Grčke. Analize su isključile prisustvo tragova krvi. Verovalo se da se ubio tako što se bacio u more sa trajekta, a tužilaštvo u Bolonji je zatvorilo istragu o nestanku 2014. godine.

Njegova supruga Rafaela je slučajno saznala da je živ. Naime, prošle godine je zatražila razvod, međutim, otkriveno je da je Gera u februaru 2022. godine zatražio i dobio registraciju na listi udruženja Italijana koji borave u inostranstvu. Otkriveno je i da je u Patrasu.

- Pomislila sam da je neko preuzeo njegov identitet - rekla je Rafaela.

Novinari su ga pronašli u Patrasu, a novinara je molio da ga zaboravi i da ne emituje snimak koji je kasnije videla njegova supruga.

- On nije čovek i nije otac. Naša starija ćerka je malopre dobila bebu. Postao je deda, ali to ni ne zna - zaključula je razočarana Rafaela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading