EMOTIVAN ISPRAĆAJ GIGE U PENZIJU: Đaci se oprostili od svog omiljenog profesora

Autor: Nportal

Vesti

23.09.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenici su srdačno ispratili omiljenog profesora Dragišu Stamenkovića, poznatog kao Giga, povodom njegovog odlaska u penziju iz Srednje škole "Sveti Trifun" u Aleksandrovcu.

EMOTIVAN ISPRAĆAJ GIGE U PENZIJU: Đaci se oprostili od svog omiljenog profesora

Foto: printskrin

 Ovaj emotivan trenutak bio je obeležen bučnim aplauzom i špalirima duž hodnika i stepenica, jasno pokazujući koliko je Giga bio cenjen među đacima.

Na snimku ovog dirljivog trenutka koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da su emocije preplavile profesora Gigu. Đaci su mu izrazili zahvalnost za sve što je učinio za njih tokom godina koje je proveo kao njihov nastavnik.

U komentarima ispod objave na Fejsbuk stranici Nezavisnih Narodnih Novina Rasinskog Okruga, đaci su se oprostili od svog omiljenog profesora i poželeli mu sreću u penziji.

Jedan od učenika napisao je: "Prijateljski, roditeljski odnos prema učenicima gajio je godinama. Imali smo tu sreću da je predavao našoj generaciji i ostali smo prijatelji za ceo život. Profesore, neka vam je sa srećom penzija, da je primate dugo godina i da vas služi zdravlje. Živeli!"

 

 

U drugom komentaru istaknuto je poštovanje koje su učenici osećali prema profesoru Gigi: "Hvala Vam na ljubaznosti, nesebičnosti i podršci. U Vašem načinu rada i pristupu osetili smo ogromno poštovanje prema nama učenicima, jer ste nas uvek posmatrali kao odrasle osobe, kao ljude. Osetili smo i ogromnu ljubav koju imate prema ovom poslu."

Učenici su naglasili i značaj profesorove mudrosti i pristupa učenju: "Neke prethodne generacije su Vas nazvale 'čovekom mudrosti', i mi se sa tim apsolutno slažemo, jer svaka Vaša misao se može protumačiti kao mudrost. Raditi sa Vama i dodatno širiti znanje u Vašem društvu bila je ogromna privilegija. Hvala Vam."

Opraštajući se od svog dragog profesora, učenici su izrazili duboku zahvalnost za sve što je Giga učinio za njih i istakli su koliko će mu nedostajati. Njegova predanost i posvećenost obrazovanju ostavili su neizbrisiv trag u srcima njegovih đaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading